onsdag 8 april 2009

Gamla kort... och ett till salu!

Tänkte visa lite andra kort, som sedan länge blivit skickade. Ett ganska enkelt kort, med en vikt skjorta på framsidan, åkte till svärfar när han fyllde år. Beskrivningen till skjortan hittade jag någonstans på nätet, men vet ni vad?? Jag minns inte var... Jag har faktiskt blivit noggrannare numera, skriver upp nästan allt jag hittar - var jag hittat det. Knöt en slips av vanligt rutigt band, och streckade alla "sy-linjer". Tre olika designpapper, och så knappar, som jag sytt i lite tråd i. Enkelt, men snabbt och bra. Ett kort som skickades till sonens gudfar, en kompis till familjen. Denna vikningen gillar jag mycket, har sett den på många ställen. Var jag hittade den mins jag inte, men jag skulle tro att det var hos Dawn. Jag har satt öljetter i mitten av blommorna istället för brads, blev lite kul tycker jag. Bokstäverna har jag köpt utstansade på Tradera, doodlade dem lite, och lade på Panduros 3D-lack. Insidan av kortet, har använt dymon för att skriva grattishälsningen. Resten av hälsningen skrev jag för hand... De som känner mig väl, vet att jag jobbar bäst när jag måste stressa med kortet i fråga. Men här tänkte jag vara ute i god tid, mycket god tid. Alldeles för god tid innan visade det sig, för föremålet för kortet finns inte längre kvar i familjens umgänge. Flickvännen är inte längre flickvän, kan man väl lugnt säga..... Så här står jag nu, med ett kort som har både namn och datum på sig, som jag inte tänker skicka iväg. Någon som behöver ett kort??? Här har jag använt en annan vikning som jag sett någonstans på nätet, där den övre fliken låses fast bakom kalender-stämpeln. Mattorna är doodlade och chalkade, liksom de utstansade hörnen också är chalkade. Några små myror, utstansade i QuicKutz (liksom hörnen) kryper omkring med små spår efter sig. Namnet utstansat med CuttleKids alfabet Fairy, doodlat och lackat med 3D-lack. På bandet sitter en slider i metall. Mattor som är doodlade och chalkade, samma hörn som på framsidan, och myrorna har fått sällskap av trollslända och fjäril. Jag har vikt den stora blomman själv efter Dawns beskrivning, spets och holografisk punchinella sticker fram bakom mattan med hälsningen, där jag också använt dymon. Under fjärilen sitter några biljetter från Mirabyll, man hittar mycket, mycket fint hos henne. Har du inte varit där förut, så måste du springa över dit nu med det samma! Som sagt, detta kortet kan man få köpa om man vill, 35 kr vill jag ha i så fall. Kalendern på framsidan räknar jag med går att byta ut, likaså går hälsningsmattan att byta ut, det kan jag göra åt köparen. De byts ju då ut mot likadana, så får man själv skriva datum och hälsning. Har man ingen dymo själv, och vill ha just den looken, så kan jag trycka ut vad som ska stå. Tack för titten!

2 kommentarer:

 1. Underbara kort du gjort!
  Helt fantastiska! Många roliga vikningar, och kortet med skjortan är ju underbart, så kul idé!
  Önskar dig en riktigt
  GLAD PÅSK! :o)
  Kramar från Hanna

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilka underbara kort du gjort.
  Jättefina motiv.

  Ha,en Glad Påsk!  Kram!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.