måndag 4 maj 2009

Det lönar sig att klaga...

Jag fick en prenumeration på Craft Stamper av min man i julklapp, och det har varit lite problem med den prenumerationen tyvärr. Nu i förra månaden klagade jag faktiskt, när jag inte ens fått månadens tidning. Som kompensation fick jag det kit som man erbjöd nya prenumeranter, dock bara de engelska läsarna. Erbjudandet gällde alltså inte för "over-see"-prenumeranter, men den som skriker högst får ändå något! ;-) Skämt åsido, så hade jag flera skäl till att klaga faktiskt, och inte mer än rätt att jag får kompensation. Så det var ganska kul att få posten idag, faktiskt!

2 kommentarer:

  1. Hejsan där!!! Jag har också regisrerat mig som följare av din blog. Så mycket vackert här är. Ska titta vidare nu. Må så gott Kramar Karina

    SvaraRadera
  2. Skickligt gjort :-) hihihi. De gjorde rätt i att kompensera iallafall. Kram kram!

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.