söndag 24 maj 2009

KAOS-award.... till mig!!

Tänk, nu var det min tur!!! Så många gånger som jag kikat runt på de KAOs-awarder som blivit utdelade runt om i vårt avlånga land, suktat och allt varit lite avis..... och så i fredags damp det ner ett litet cellofankuvert i min låda. Vad är detta, undrade jag.... jo, en KAOS-award från underbara Yoli!! Hade jag kunnat skutta runt och dansa, så hade jag garanterat gjort det! Nu nöjde jag mig med att tjuta högt och skratta om vartannat, så resten av familjen undrade hur det var fatt. Jag fick ju försöka förklara, men det tog nog tid innan de fattade vad jag mende. Om nu någon här inte vet vad en KAOS-award är, så har jag lånat texten från Yolis blogg:
KAOS
(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)
En levande logga som sänds till någon man uppskattar.
Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.
Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.
Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.
Å på dessa ska ens egen stil, eller spcialiteter finnas med.
Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
Skaparens eget namn
Storlek: 10x15cm
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.
På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.
I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.
Kanske skiva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.
Så här fin award gjorde hon till mig: Baksidan: Nu utmanar jag Hanna: För allt det underbara du gör fastän du är så ung. Du sopar banan med de flesta, inklusive mig!! Jag utmanar Sari: Här hittar jag alltid så mycket inspiration, som jag sparar på mig till senare. Helt underbara kort, man kan sitta och surfa bort långa stunder i denna bloggen. Sist - men inte minst - utmanar jag Angelica: Här hittar man så otroligt många vackra handgjorda saker, och man får sig ett rejält gott skratt, för du bjuder verkligen på dig själv! Go girl!! Tyvärr är det nog så att ni får vänta några dagar på era KAOS, tjejer, för jag måste få fixa ryggen först. Jag har stora problem med låsningar i bröstryggen, där alla muskler och senor knyts som man använder när man scrappar bland annat. Vissa dagar får jag knappt in maten i munnen, och andra kan jag inte prata/skriva rent pga allt morfin jag måste ta för att överhuvudtaget kunna vara uppe. Ligger ofta uppallad i sängen på kuddar för att avlasta, men där kan man ju inte ligga hela dagarna, då blir man ju knäpp! Jag har naprapat-tid på tisdag, och jag har stora förhoppningar på honom, jag räknar med att kunna sätta igång med skapandet redan dagen efter. Men vi får se hur det går, jag hoppas på er förståelse, tjejer. Samma dag så var det ännu ett kuvert som var så roligt att öppna, faktiskt öppnade jag det först. Jag hade beställt ett litet doftprov från min väninna som säljer för Oriflame, men det hade jag ju alldeles glömt bort. I alla fall så var det doftprovet som kom, men inte bara det! Hon hade lagt ner lite godis i kuvertet med!! Så jag hade lilla julafton här i fredags. Kika vad jag fick för gott-gott: Tack snälla Annelie!!! Det är ju så himla roligt att bara få något så där helt apropå, som roligast när man inget vet i förväg. Och så passande med, när jag var så nere pga ryggen. Tack för titten, hoppas att jag snart kan dyka in med nytt skapat.

2 kommentarer:

 1. Nämen....TACK!!! Stackarn...lider verkligen med dig med ryggen..*S* Vet hur det är... Åh..så glad jag blir, hade absolut inte förväntat mig att få en sån här utmärkelse!!! Mailar dig min adress under dagen, måste fixa matsäck till tösen..hon ska till skansen med klassen idag...=) Kram & TACK IGEN!!!

  SvaraRadera
 2. Ja godis é gott :)
  Grattis till KAOS-awarden! Låter jättekul.
  Som du ser har jag iaf tagit ett steg närmare en egen blogg men än lär det dröja ett tag till ;)
  Kram A.

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.