måndag 25 maj 2009

Massor med blogg-candys!!!

Ja, hittills har jag inte vunnit några blogg-candys, så nu måste jag ju ta chansen!! Eller chanserna rättare sagt... för tre stycken ska jag lägga ut här nu. Vi börjar med: Motivet, som har underbara stämplar till utlottning! De är så sööööta, man kan ju bara äta upp dem!! Utlottningen är till 31/5, så skynda er över och delta ni med! Mias mix firar att hon kommit igång med sin nya webshop, och jag vill ju naturligtvis också gratulera henne till det. Kika in du med och gratulera, så får du en chans på detta mums-mumset!! Senast 15/6. Och sist men absolut inte minst, så har Inky Wings en rejäl stämpelhög till utlottning, den vill man ju bara inte missa!!!! Senast 31/5. Kolla in härligheterna: Nu hoppas jag bara på lite tur, för förråden är skrämmande tomma!

1 kommentar:

  1. Hej Linda! Du har vunnit bloggodiset hos mig! Grattis!! Så skunda dig att skicka mig din adress så ska jag se till att du får din vinst.
    Kram//mia,mixen

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.