fredag 5 juni 2009

Dags för blogcandy!!

Nu gör jag ett nytt försök att vinna lite blogcandys! Det går verkligen i vågor, mitt jagande efter dessa godbitar, men nu är det alltså dags igen. Först ut är Nikki. Fotot stämmer inte riktigt, för detta var vad hon lottade ut när hennes blogfäljare blev 100 st. Nu är "vi" över 400 st, så hon har lagt till massor med godis!! Kila över du med, och ta en lott! Den 15/6 stängs utlottningen. Sen kommer Anki med sina underbara stämplar!! De är sååå fina! Kila in till henne och var med du också!! Öppen till den 6/6. Denna blogcandynn är sjukt kul, skynda in till Angelica och häng på, vettja! Du har till den 26/6 på dig att vara med. Du får då helt klart ett gott skratt om du kikar in till henne!! Jaha, det var allt för denna gången. Ska snart visa er lite nya kort, återkommer snart!!

6 kommentarer:

 1. Jäklar säger jag bara...vilken snygg KAOS award som landade i min brevlåda idag!!! Tusen tack!! Satt och tittade på den läääänge!! Lägger upp den på bloggen ikväll...så ljuvlig!! Tack igen!!! *blev sååå glad* Kram//Sari

  SvaraRadera
 2. *asgarv* åt din historia förstås. Den är bra, har hört den för, msn fnissar än idag.

  Min man undrar vad som händer vid min datorskärm eftersom jag börjar fnissa varje gång jag går in på min blogg...

  Och du - TACK! Den landade i lådan idag och just idag är en sådan dag då jag behöver en sådan sak. Jag blev så GLAD! Och den är så FIN!
  Känner mig inte i from idag, men det kändes genast bättre då jag fick KAOSen i min hand!
  Älskar mönsterpapperet (tidningstryck?) och fjärilen och nyckeln och blomgruppen och - ja, lika bra att skriva det - jag älskar ALLT på kortet! Bloggar om den senare, för ett så vackert alster ska verkligen visas upp!

  Åh vad jag önskar att vi bodde närmare... fatta vad kul vi skulle haft? Ibland känns det som om jag trätt in i en helt ny värld då jag började blogga om scrappingen. Vissa människor fastnar verkligen hos en, man blir glad och det känns så äkta liksom. Attans att avstånd ska vara så drygt, men tacksamt att vi lever i en så pass teknisk värld att avstånden försvinner via cybern!

  Ha en trevlig helg snäckan!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad kul att du hittade till min blogg och vill vara med och fira mina "hits". Hoppas du får en fin helg! Kram - Anki

  SvaraRadera
 4. Hej,
  Tack för titten hos mig. Jag var snabbt inne hos dig och "snodde" några blogcandy's samt la till några egna (om du känner för fler?!?) *skratt*
  Ha en suverän helg!
  kram

  SvaraRadera
 5. Tach snälla för grattisar! Är lite nervös inför det hela. Vill ju inte göra dem besvikna.. puh.. men det ska nog gå bra! :-)

  Va mycket fint godis du har hittat!!! Hoppas du vinner nåt också! Håller tummarna! :-)

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.