söndag 14 juni 2009

Hatt-kort

Skulle egentligen göra ett kort till en av mina pysselvänner, men när kortet var klart, tyckte jag att det blivit för "tantigt"! Detta ville jag absolut inte skicka till A.P, för tantig är hon definitivt inte!!! Så vad gör jag då, med detta kortet? Började kika på min födelsedagslista för hösten, men ingen passade, då kom snälle maken gående, och menade att jag kunde RAK:a en gammal granne till oss. B har nyss flyttat in på äldreboende nere på stan, jag kunde ju skicka kortet till henne, som ett lycka till för nya boendet. Sagt och gjort, kortet är postat, och jag återgår till pysselbordet för att komma på ett nytt kort att göra till A.P. Som hattnål har jag använt en vanlig knappnål, och satt på en mellanpärla. Den stora hattnålen tog jag bort innan jag skickade iväg kortet, tyckte det blev för mycket. Har även använt mig av tekniken färga primablommor, den stora bruna blomman längst till höger på hatten är egentligen vit... Nu hoppas jag att B blir glad för sitt kort!

5 kommentarer:

 1. Shit vilken cool hatt...;-) Kmr säkert lifta någongång!Kram

  SvaraRadera
 2. Jeeezzez! Vad mycket som hänt här under min lilla frånvaro! Sååå snygga alster snäckan! Hatten - även om den är tantig - är grymt fin, så passande till en dam på äldreboendet!

  Din KAOS hänger här så fint på min väg... Blir så glad varje gång jag sneglar dit! Grattis till ännu en KAOS från Yoli!

  Ha de bäst snäckan!
  Kramar / Angelica

  SvaraRadera
 3. Superläckert ort tjejen! =)

  Ha en trevlig Söndag, kramar Ulrica

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.