fredag 12 juni 2009

Snabbscrappat!

Igår slutade sonen i fjärde klass. VI har alltid uppmärksammat att han slutat skolan, först för att min mormor skickade kort med peng när han slutade 6-års, och så har det liksom blivit en tradition. I år fick han de fortfarande populära "rullskorna" som jag kallar dem, fast han fick det "rätta" märket i år. Förra året köpte vi kopian, som var mer än hälften så dyr, men så var kvaliteten det samma med. Så därför slog vi på stort i år, och köpte originalet. Förhoppningsvis kommer dessa att funka bättre. Han blev så klart superglad, fattas bara annat, de kostade 800 kr!!!! Bestämde mig sedan på kvällen att utmana mig själv, att snabbscrappa! Jag är annars en väldigt långsam scrappare... Tog fram det jag ville ha, tittade på klockan, och satte igång! Efter 45 minuter såg det ut så här: Jag har använt eldspappret som jag fick av Yoli i min vinst. Sedan tog jag pappret som låg om skorna i kartongen och lade som matta under korten, det står "Heelys" över hela pappret, det är märket på skorna. Varningslappen som satt under skorna var jag ju tvungen att ha med, för den var så extremt löjlig. Genom att ta bort denna, accepterar du att du kan göra dig illa med dessa skorna, och att du inte kan stämma tillverkaren för de skador du får", står det i korthet på lappen. Det tyckte jag var så dråpligt, att jag bara måste ha med det. Sen har jag sparat tagen med, som satt fast i skorna med en kulkedja. Gjorde hål i det högra fotot, och hängde i kedjan där. Journalingskyltarna är från The 80's me. Tycker fotona blir himla fina i vår billiga, billiga skrivare, på mycket billigt fotopapper. Tack för titten, och tack för alla era gulliga lommentarer. De förgyller min vardag!!

12 kommentarer:

 1. Tack för omtanken. :-) Det är verkligen superjobbigt när djuren blir sjuka! Man vet ju inte om det är allvarliget eller inte. Och blir alltför påmind om att man kan komma att behöva ta beslut om när de inte längre har livskvalitet. :-( Usch, usch, usch.

  Vad mycket fint du gör! Känner mig inte ett dugg kreativ just nu. Men det är kul att kolla på vad andra gjort och kanske hitta tillbaka till lite Inspiration. :-)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Nu kan du ta en kik i min blogg så förstår du varför kortet blev så dyrt...hihi
  Ha en härlig helg!
  Kram
  L8

  SvaraRadera
 3. heeeej
  wow vilken snygg snabbscrapp... hihi visst är det ett av papprena från min kit!!?? :D

  Nu har jag gjort din utmaning... hihihi men jag fuskade ju lite!! :P

  Kraaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 4. Coolt! Jag gillar verkligen att du tagit tillvara på materialet från skorna :) Sånt ligger i mina gömmor också och väntar på att komma till användning.

  Tack för fin kommentar inne hos mig :)

  SvaraRadera
 5. Gillar den här med flammorna...vilken grabb skulle inte bli förthust iden..och KARLAR också..

  Tror aldrig jag varit inne gos dig tidigare - är ute på bloggrunda utanför mina vanliga.

  Lisbet
  www.digiscrapp.blogspot.com

  SvaraRadera
 6. Superhäftig LO! Och att göra den så fort var verkligen en bedrift! Smart att använda allt som skickades med skorna. Det är ju jätteofta de skickar med hängen och klistermärken och allt möjligt och det känns så trist att bara slänga dem. Tack för inspirationen!

  Kramar!

  SvaraRadera
 7. Hej. Jag har något till dig i min blogg! Vilken tuffing du har och vilket häftigt papper... Kram

  SvaraRadera
 8. Vilken fin LO!

  Ha det så bra

  Kram Camilla Millas

  SvaraRadera
 9. Vilken underbar LO....och på 45 minuter!!!! Kanon!!

  Ha en bra kväll!!

  Kram

  SvaraRadera
 10. Duktiga du. :)


  Kramis
  M I N D I

  SvaraRadera
 11. Gillar verkligen att du plockar med saker som kom med "skorna" i din LO!
  Japp varnings/informations texter är verkligen roliga =D
  Hittade en text på mina gympabyxor att de skulle tvättas när de blev smutsiga - nähä, behövs det..?!

  När det gäller tryckerier så borde det inte vara några problem att ringa det lokala och fråga om man kan komma förbi och köpa lite "slattar". Det är ju mest det som blir liggande när de har gjort sina ordrar.

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.