lördag 4 juli 2009

Bröllopskort

Idag gifter sig min cirkeldeltagare med sin gubbe, kortet borde hon ha fått igår, därför visar jag upp det här nu. Jag åker ju iväg på måndag morgon, och är borta i tre dagar, så jag kan inte visa något i bloggen på ett par dagar. Framsidan har redan visats i bloggen, men jag visar det igen, för att friska upp minnet lite. (Sneakpeaken från i onsdags!) Gjorde detta till Yolis utmaning att skapa romantiskt i limegrönt, brudparet på fotot kommer från Heidi. Insidan, fortsatte med det limegröna pappret jag hade på framsidan, stansade ut ett hjärta på varje sida, och klistrade dit ett rött hjärta istället. Med hänsyn till alla som är med på kortet, både brudparet och mina cirkeldeltagare, så har jag suddat namnen. Hade ju länge svårt att dekorera baksidan, något som jag jobbar på för det mesta numera. Men här tycker jag att det gått riktigt bra, de små hjärtana som jag stansat ut från insidorna, har här blivit lite doodlade, och monterats på bandet - som löper runt hela kortet. Och så min biljett, som ursprungligen kommer från Mirabyll, men som jag modifierat med egen text. Summa summarum, så är jag mycket nöjd med kortet!!

13 kommentarer:

 1. nice blog.nice day,nice blogger,keep it up.tq

  SvaraRadera
 2. Mycket fint!! Gillar de röda hjärtanen på framsidan.

  SvaraRadera
 3. Åh så fint!!! gillar det jättemycket...klart du ska vara nöjd...supernöjd till och med:=)

  Ha det bra!!

  SvaraRadera
 4. Det ska du absolut vara - mycket fint!!!

  SvaraRadera
 5. Här fanns det mycket fint! Återkommer snart igen :-)

  SvaraRadera
 6. åhhh ja, det blev ju himla fint det kortete...
  ja å du som trodde det skulle vara helt omöjligt att göra romantiskt med lime!! :P thiiihiiii

  Kraaaaaaaaaaaaaaam
  å ps. ha en bra liten resa!!

  SvaraRadera
 7. vilka underbara kort du har hunnit göra!! Och TUSEN tack för den underbara kort!!!! Blev så glad av din överraskning!!! Din lilla privat detektiv!!!! =) TACK vännen!

  SvaraRadera
 8. Hej sötaste du!

  Tack igen för ditt otroligt vackra och fina födelsedagskort! Jag blev superglad!
  Så himla gulligt av dig!

  Och detta bröllopskort är ju enastående vackert! Nu råkar ju lime vara en av mina favvefärger, så det är ju bara en bonus för ögat! *ler*

  Hoppas du får en trevlig tripp, vart du nu än far i tre dagar!

  Ha de bäst tjejen!
  Många kramar / Angelica

  SvaraRadera
 9. Kikar in snabbt o tackar för att du alltid får mig att må bra med mig själv! Dina rara o kloka kommentarer gör mig glad!

  Tycker om alla romantiska motiv på dina kort.. bröllopskortet är ljuvligt!!! Så fin detalj med hjärtan så där.. gillar massor! Måste själv bli lite bättre på den där romantiska stilen :-)

  Stor kram på dig!

  SvaraRadera
 10. Jättefint kort! Gillar hur du har dekorerat på baksidan också -snyggt!

  SvaraRadera
 11. Superfint kort!! :-) Och tack för svaret. Är nästan klar med en award nu, bara lite kvar. Men nu skall jag till jobbet... Mindre skoj.. Kram kram!

  SvaraRadera
 12. Ohh, så mycket fint jag just har hittat i din blogg!

  Hit återvänder jag gärna. :-)

  SvaraRadera
 13. Helt underbart kort som du ska vara mycket stolt över att du har gjort!!
  Kram från Plingan

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.