måndag 27 juli 2009

Tingturas juli-tävlig

Jag har inte varit med i Tingturas tävlingar tidigare, men för ett tag sen slog det mig att jag gör alldeles för lite LO:s. Fotolådan fullkomligt svämmar över här hemma, och då är det ju alldeles ypperligt att haka på tävlingar - då får man ju några LO:s gjorda!! Sagt och gjort, nu ska det bli LO:s så fort man får välja själv vad man ska göra. Tävlingen jag bloggade om igår, där hade jag redan börjat på ett kort, när jag kom på att jag skulle göra LO:s för hela slanten, så jag får helt enkelt börja idag i stället. Här har min lilltjej fått låna mina solbrillor när vi var ute med bilen en dag förra sommaren. Hon tyckte det var så kul att busa med dem, jag tycker korten blev så bra. Pappret köpte jag på Panduros butik i Borlänge, för sent upptäckte jag att de hade 50% på sina papper, annars hade jag ju tagit flera. Det är i alla fall ett DCWV papper, High schoolgirls rock. Kakservetten har jag stämplats med Tingturas stämpel "ordtextur". Sen häftade jag fast ett rött ziczacband, fotona har svart cardstock som matta, och några häftiga tryckknappar i hörnen. På tagen har jag maskat med en av Tim Holts minimasker, ett av mina första försök. Sen har jag stämplat med "ordtextur", "grungehjärta" och "grungetextur rektangel". Titeln - Bakom mina solglasögon - är skriven med Rollerskate. Jag bara älskar detta alfabet, och jag vill sååååå gärna äga ett själv! Köper emellanåt utstansade alfabeten på Tradera, men man använder ju så mycket mer av vissa bokstäver, och inga alls av några andra. Så mitt bokstavsförråd haltar nu drastiskt! Ovanpå tagen har jag byggt upp en blomma, av en vit Prima-blomma, en röd blomma från en sidenblomma pelargon, och en tryckknapp, några blad under - vet inte varifrån. Under tryckknappen har jag hängt ett hjärta i svart organzaband. Sedan sitter det en liten nyckelpiga "lovebug" på kakservetten också. Denna LO:n blev jag faktiskt mycket nöjd med!!

7 kommentarer:

 1. vilken kanon härlig lo!! Gillar den jätte mycket!! Lycka till i tävlingen!

  SvaraRadera
 2. Ja du är duktig även på LO =)
  xx Lena

  SvaraRadera
 3. Tack för din kommenatr hos mig. Den värmde.

  Vad massa fina saker du gjort. Gillar din LO.

  Kul att du lämnade en kommenatr så jag hittade hit och fick ta del av din afina saker.

  Kram Erica

  SvaraRadera
 4. Riktigt häftig LO....underbara detaljer på ett busigt sätt...fiiint!!

  SvaraRadera
 5. sååå söt hon är!!!
  LO:N blev sååå fin!
  Håller tummar och tår att du vinner!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Vilken fin LO! Och du har ju en sån otroligt söt tjej! :-) Gillar din text till "bakom mina solglasögon". Tycker alltid det är svårt att komma på textrubriker...
  Kram kram!

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar LO :)

  Super söt tjeja du har också :)

  kram kram Gurkiss

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.