onsdag 5 augusti 2009

Prenumeration på pysseltidning?

Idag prenumerar jag på Craft Stamper, fick den i julklapp av min käre make. Jag har väl varit ganska nöjd, men känner att det är dags för en annan tidning till julen. Jag skulle gärna höra från er därute, vilka tidningar ni prenumererar på, vilka som är era favoriter? Har lite dålig koll på vad det finns för bra tidningar. Det jag vill ha ut av min tidning är inte en massa halvfula gratispapper, utan en tidning med bra tips, tävlingar och kanske lite skisser, både inom kort, alter och LO. Argumentera gärna hur ni tänker, när ni gillar just den eller den tidningen.

4 kommentarer:

 1. För mig som kortmakare finns det bara en tidning - Ett Trykk. Det är en norsk tidning som är helt fantastisk. Otroligt inspirerande och bra beskrivningar. De har ofta steg beskrivningar hur man gör saker. För något nummer sedan så fanns där ex. steg för steg beskrivningar på olika färgläggningstekniker. De har även en kanon bra blogg http://etttrykk.blogspot.com/
  gå gärna in där och ta en kik.
  Det funkar hur bra som helst att prenumerera på den till Sverige och hitintills har alla scrapkompisar jag visat för den börjat att prenumerera :)
  Kram
  L8

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag har hört en massa bra om den tidningen(men aldrig provat den).
  xx Lena

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Har köpt några nummer av Ett Trykk - och jag fullkomligt älskar den tidningen!!! Så mycket inspiration och tips och idéer.
  www.stempelblad.no
  Ha det bra!
  Kramar från Hanna

  SvaraRadera
 4. Jag har tyvärr inget att säga om detta med tidningar. Jag skulle gärna prenumerera på en själv men det har inte blitt av liksom *hmmz*

  Hoppas du får många och bra tips :)

  kram Gurkiss

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.