söndag 9 augusti 2009

Scrapperiets stora sommartävling, del 4

Denna gången skulle vi inspireras av Lisa's LO "Mina favoriter". Jag inspirerades dels av favorit-temat, men även av de lager-på-lager som använts. Titeln på min LO - "may all your dreams come true" - kom till av en slump. När jag började montera pappren såg jag att ordet "dream" (pappret jag valt hade slumpvis placerade ord överallt) skulle hamna ovanför alltsammans, bestämde jag mig för att bygga titeln runt det ordet. Jag ritade konturerna på bokstäverna med en tunn svart penna, samma penna jag använde till att skriva de andra orden - direkt på pappret!!! som jag annars aldrig vågar göra!! Sedan lade jag 3D-lack över orden, och fyllde även i bokstäverna med 3D-lack, för att det skulle synas lite bättre. Jag har sedan byggt med designpapper och cardstock i lager-på-lager. det första mönsterpappret klippte jag i scallop-mönster - åååååh, vad jag önskar mig en scallop-punch i födelsedagspresent!!! Det är ingen höjdare att försöka göra en själv, när man är ganska usel på att klippa runda former! Journalingrutan är från Mirabyll. Har inte fått några som helst poäng i tidigare deltävlingar, så jag hoppas på några stycken nu i alla fall. Fast ska man se på hur det gått för mig på sista tiden, så blir det nog inga, för man kan knappast säga att jag har haft flyt. Höll på med en LO till Yolis utmaning i Handarbetas blogg. Det skulle vara cracklepaint på den (eller akrylfärg, men eftersom jag bara har dabbers "snow cap" tog jag crackle istället), så när jag lagt på det med en mall, lade jag den åt sidan för att torka. Under tiden gjorde jag lite annat.... och så lite annat........ och sen så såg jag i morse att vinnaren var dragen!!! Jag hade glömt bort alltsammans!! Den som skulle bli sååååå fin! Jag blev riktigt ledsen på mig själv, och inte blev det bättre när jag såg att jag inte hade blivit gästdesigner åt Bizzy Becs Creatalicious Challenges heller. Tja, fast det trodde man väl egentligen inte, det var ju så enormt många som sökte. Men nånstans hoppas man ju ändå att man ska ha vad som krävs, annars skulle man ju inte ansöka, eller hur?! Så det är bara att inse, jag har totalt oflyt just nu. Hoppas ni andra har bättre flyt i ert skapande just nu!

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Åå, vilken härlig LO! :o)
  Så fina färger och detaljer.
  Ha det bra!
  Kramar från Hanna

  SvaraRadera
 2. underbar lo! Gillar enkelheten, detaljerna, färgerna..ja, allt!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin LO ! Vet du att du kan göra scallopkanter med hörnstansen från ek success, bara ta bort flerpen längst ner så funkar det kanon.. Om du nu har en sån då.. hihi..
  Trist att du inte har något flyt nu,men det kommer.. Ibland är det så bara.. Jag tycker du gör jättefina alster.. Så skapa på! Håller tummarna för dig i denna deltävling..
  kram kram!

  SvaraRadera
 4. Jag håller också alla tummar & tår, Lycka till!

  SvaraRadera
 5. jättefin layout!! Lycka till!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.