måndag 3 augusti 2009

Vinnaren dragen!

Idag var det dags att dra vinnaren i min Förvaringstips-utlottning! Jag gjorde i ordning lapparna på de som kommit med tips, de var inte så många, så desto större var ju deras vinstchans då. Min söta dotter Leia var med och hjälpte mig att dra en vinnare. Leia skakar skålen, för att blanda lapparna. Hon plockar en lapp... ... och vinnaren är..... ...Annelie!!!! Grattis vännen!! Tack alla ni som har kommit med era små tips! Min pysselhörna är inte helt klar ännu, men alla tips har varit värdefulla.

11 kommentarer:

 1. Så stor hon har blivit, lilla Leia! Tycker det var alldeles nyss som ni hade dopkalas! Tiden går fort...

  SvaraRadera
 2. Åh, så söt lilla Leia är!
  Och stort grattis till vinnaren!
  Kram,
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Nämen vilken liten godispingla du har!!!
  Så underbart söööt!!!

  SvaraRadera
 4. vilken liten sötnos!!! Grattis till annelie!

  SvaraRadera
 5. Vilken söt tjej! Som en docka :-)
  Grattis till Annelie.
  K:MIA

  SvaraRadera
 6. Och hon är inte bara söt lilla Leia, hon är smart också!! Tänk att kunna plocka ut precis rätt lapp bara så där! Det har jag minsann märkt att det inte är många som kan, så många utlottningar som jag varit med i nu ;-)
  Så spännande med ett hemligt paket också. Du får väl bjuda på en bild härinne sen så de andra får se, för nej, jag har inte skaffat nån egen blogg än!

  ***TACK till er alla!!***

  SvaraRadera
 7. Så utrolig nydelig den lille frøkna di er!! For noen herlige krøller!! Så søt!!:)

  SvaraRadera
 8. Grattis till Anneli!!
  Vad söt din dotter är =)
  Kram, Lena

  SvaraRadera
 9. Attans så nära och ändå inte (heter också Annelie).

  Så söt din lilla Leia är, och fint namn har hon också. Gissar att du har händerna fulla med ditt charmtroll (jag har det definitivt med mitt...).

  Grattis till vinnaren!

  Kram
  Stämpelhamstern

  SvaraRadera
 10. Så söt lottdragerka! Brås på mamma förstår jag ;) ;). Grattis till vinnaren. Klart du ska va med på DT-utmaningen, du gör ju toppenfina grejer! Kram kram

  SvaraRadera
 11. Jisses vad söt Leia är! Hon har helt underbart vackra ögon och ett härligt hårsvall. Ge henne en stor kram från mig!
  Kramizar Plingan

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.