söndag 20 september 2009

Tips vid embossing!

Läste på SS att istället för att beställa en antistatkudde för embossing från USA, kunde använda en vanlig antistattrasa. Sån microduk som man kan köpa i nästan vilken matvaruaffär som helt, microduk för dammning. Jag köpte när vi handlade idag, och man kan fynda här! Jag köpte en Euroshopper, som är 2-pack, den kostade 16,90, Skonas 1-pack kostade 19,90. Okej, man behöver inte två trasor, speciellt inte som man kan klippa ner dem lite, bara man har en symaskin så man kan kasta om kanten igen. Men man har kanske en kompis man kan dela med sig till, så att man delar på 2-packen.

6 kommentarer:

 1. Vad smart, tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. Hej hej! Blev nyfiken på vad du pysslar med när jag såg ditt nya jobb som DT hos Stämpelstudion.
  Mycket fint att titta på här:)
  Jag undrar också vad man ska ha en antistattrasa till vid embossing? Har du tid att svara blir jag glad.

  Maria

  SvaraRadera
 3. Grattis Linda, ska bli kul att följa dej. Jag kan inget om embossing, jag undrar också vad man har trasan till. Kram Gertrud

  SvaraRadera
 4. Det måste jag testa! Hoppas jag hittar denna trasa här i Finspång... :-) Och, visst är det irriterande med dessa små emboss-korn som hamnar mitt emellan/bredvid små detaljer där man omöjligt kan peta bort dem utan att sabba hela alltet!

  SvaraRadera
 5. Mycket bra tips!!! Jag är själv lite skakig på handen så fort jag ska göra något som är pilligt & kräver full koncetration.
  Måste testa genast. Har ju flera nya trasor som ligger i städskåpet.
  //mia

  SvaraRadera
 6. Så smart, det har jag missat, tusen tack för tipset för det är ju onekligen ett problem jag också brukar dras med!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.