söndag 18 oktober 2009

Scrap- & Stämpelmässan...

... var jag ju på igår. Idag är jag glad över att alla felstavade ord blir understrukna med rött när jag skriver fel... för det gör jag på vartannat ord nu. Dagen efter är jag extremt trött och har mycket, mycket värk. Tack och lov för att jag har starkt smärtstillande att ta till! Men!! Jag hade så kul och så trevligt, jag fick hälsa på många bloggvänner, och det var superkul! Tack allesammans som kom fram till "dåren i permobil" och hälsade på mig! Det var sååå roligt att träffa er!!! Sen var jag ju självklart förbi Stämpelstudion och hälsade på Zanya, Linda och Tessan. Det blir så annorlunda när man har träffat personen i verkligheten, där man annars bara har ett foto. Ett stort tack till min väninna K med, som följde med mig ner till Göteborg, och som hjälpte mig med allehanda ting på nervägen, inne på mässan och på hemvägen! Nu är väl alla nyfikna på vad jag shoppat! Det var jag med när jag kom hem, man shoppar och shoppar, plockar till sig varor och lägger tillbaka, så till slut har man noll koll på vad man har med sig hem. I alla fall så är det så för mig! Så jag hade lilla - nääe, stora! - julafton här hemma när jag skulle kika igenom allt jag köpt!! Vi börjar väl med alla papper! 17 stycken mönsterpapper, bara några stycken var det dubbla ark av, annars ett av varje. 25 stycken cardstock, där var det ju fler av varje färg. Och ett ark med stickers. Här kommer en samlingsbild på alla sakerna. Jag är nöjd!! Ändå har jag bara shoppat hälften av alla de saker jag hade med på min önskelista. Men det blir ju bara bra att önska sig till jul då! ;-) Nu måste jag ta tag i mitt DT-alster som jag ska blogga i morgon hos Stämpelstudion. Ha det så gott!!

13 kommentarer:

  1. Så kul att du fick trevligt och shoppat en del. Denna gången orkade jag inte ta mig dit... för mycket smärta... men vi ses kanske där en annan gång.Hoppas din smärta har lagt sig lite nu efteråt. Ser fram emot att få se alster med dina nya saker =) Kram,Lena

    SvaraRadera
  2. Hej Linda!
    Det var roligt att träffa på dig på mässan. Hittade mycket jag ville ha jag med. Men man kan ju inte köpa allt. Hoppas du får känna dig piggare snart. Jag är supertrött idag jag med. Kram Lena

    SvaraRadera
  3. Det var roligt att möta dig! =) Alltid kul att se personerna i verkligheten (precis som du säger!). /Clinen

    SvaraRadera
  4. Det är som svärmor säger, att när man har ont för att man haft kul, så kan man ta det, det har varit värt det.
    (Det sa hon t ex efter att hon brutit armen som åskådare på nåt skid-SM. Hon tyckte det var tur att det hände då och inte bara på väg till affären. :-)

    Kul att läsa rapport från mässan!

    SvaraRadera
  5. Åhhhh vilken underbar shopping!! Jag dreglar över dina bilder bara så du vet :-) Synd att jag själv inte kunde gå dit, jobbat hela helgen... Men det va nog tur det för plånboken iallafall hahaha :-)
    Kram kram!

    SvaraRadera
  6. Halloj!
    Superkul å se dig! Vilken härlig tjeja du är!
    Va mycke fint du handlat! Visst är det underbart med mässa!!!
    Hoppas vi ses igen snart!
    stor KRAM!!

    SvaraRadera
  7. åååh vilka underbara skatter du har fått med dig hem!!! =) Låter som om du hade det kanon bra!!! Nu vill jag se massa alster från dig!! Krameli kram

    SvaraRadera
  8. God morgon på dig!
    Hoppas du känner dig piggare idag utan så mycket värk.
    Ja, jag köpte arket med stämplar hos Kortmakaren. Visst är dom fina! Var inte så jätteduktig igår,dekorerade bara kortet på insidan. Det andra var fixat tidigare.Ha en bra dag. Kram

    SvaraRadera
  9. Oh va kul med alla inköp! Kliar i fingrarna....vill också scrap-shoppa :)

    SvaraRadera
  10. Å WOW vad du har shoppat mycket fint nu ser jag fram i mot att se vad du gör för fint med allt detta:) Kramis från lilla pyssel Inger:)

    SvaraRadera
  11. Hej! Vad kul att få se vad du shoppat, några av prylarna hade jag också med hem, tex Easers stämplar & 4 st distresser =oP.
    Kram Trist att vi inte gick på samma dag men jag hoppas träffa på dig vid något senare tillfälle! Kram

    SvaraRadera
  12. Kul det var att träffa dig på mässan:) och vad mycket fint du hittade...ska bli kul och se vad du hittar på med detta framöver:)

    SvaraRadera
  13. Mmmm vad en massa gött du shoppat :)

    Det låter som en helt underbar resa, jag hade hemskt gärna velat följt med men det gick inte denna gång, jag får ta de en annan gång :)

    Jobbigt att du har ont nu efter...

    Massa kramar

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.