måndag 23 november 2009

DT-alster till Stämpelstudion

Denna veckan har jag använt material på annat sätt än det är tänkt, sånt älskar jag! Men det kräver ju att man kommer på idéerna ocksp, och ibland sitter de långt inne. Förra veckan publicerade ju min DT-kollega Mill@n ett helt underbart konvolutkort, jag hade ju fått ett likadant konvolut i mitt paket - vad skulle jag nu göra med det? Inget kunde ju mäta sig med Mill@ns skapelse, att försöka göra något kort av det var liksom uteslutet. Vad gör man då? Jo! En LO med dolt foto! Har ju massor, massor, massor - lätt över 1000 stycken!!! - foton att välja bland, så jag valde ett när sonen var liten. Vilket alltså är 10 år sen!! Hua, skäms på mig, som inte scrappat dessa tidigare! Måste komma ihåg att visa sonen detta, eftersom han ibland hänger läpp över att det bara är lillasyster som scrappas. Men det är ju liksom henne vi fotar mest nu! Han vill ju inte vara med på kort nuförtiden, i alla fall inte seriösa kort, då ska det bara vara massa attityd och fula grimaser. Fast, det är väl vardagen det med, förstås. Men inget kul, tycker jag, när han kan vara så fin på kort, bara han slutar dumma sig. Nåja, tillbaka till LO:n. Tidigt på luciamorgonen innan han gick och lussade för grannarna, fyra månader gammal och förstår inte riktigt varför mamma styrt ut honom på detta sättet. Stjärnan kunde han ju inte hålla i själv, så den sydde jag fast på ett brett resårband, som jag hade sytt ihop så det passade på hans handled. För att läsa hur jag gjort, och för att kika på närbilder, kila över till Stämpelstudions blogg! Där är alla bilder klickbara, så att ni kan studera detaljerna ordentligt! ;-)

6 kommentarer:

 1. Lysande må jag säga!!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 2. Kul att du gillade klippet. Ja, jag såg tipset på YouTube och då använde de en annan sorts platta i plast.....men det är bra mycket billigare att fixa en själv ;o)
  Må så gott. Kram

  SvaraRadera
 3. Detta är såå bra. Kul med ett dolt kort som för övrigt är underbart. Ett läckert papper du har använt. Kram Gertrud

  SvaraRadera
 4. Åh, så snygg LO du har gjort. Smart att få fotot döljt så där, kanon!
  Jag frågade personalen vad de var beredda att ge för strutarna. 25 kr tyckte dom. Så det tycker jag är helt OK utan godis i. Ha en bra dag. Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Super fint och sött kort :)

  Kram Gurkiss

  SvaraRadera
 6. Tack Linda, vad roligt att du gillade mitt kort *fniss* Tur att jag hann publicera först för jag hade haft samma ångest som du. =O) Du gjorde en superläcker LO!! Kram

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.