lördag 6 februari 2010

Litet inlägg från sjuk-soffan

Ja, jag hade ju tänkt att jag skulle ha haft lite att bjuda på idag, men mitt bord står helt orört. Igår fick maken stanna hemma från jobbet, för att ta hand om lilla Leia som hade magsjuka. Stackarn, hon var sååå rädd!! Vi tog ju hand om henne på bästa sätt, så idag var det ju vår tur! Nu är jag faktiskt lite hungrig, antar att det är något bra, men jag hatar verkligen vitt bröd!! Och mat är ju inte att tänka på... vi får se vad det blir.

Men till något trevligare, jag har blivit inbjuden till in en intressant Buzzador-kampanj om hudlotion. De som känner mig vet ju att jag har problem med extremt torr, och använder svindyr kräm som räcker endast i 2 veckor. Varje morgon och varje kväll, samma sak... Det vore ju ganska kul om jag kunde komma med i denna kampanjen."Dove Visible Care med Nutrium Moisture kombinerar två av hudens egna fuktighetsbevarande ämnen. Huden blir mjukare och smidigare efter sju dagars användning och efter bara tre veckor är resultatet märkbart med en synligt vackrare hud.
Nutrium Moisture är ett genombrott på duschtvålsmarknaden då det är en unik kombination av skonsam rengöring och återfuktare som är identiska med hudens naturliga ämnen. Dove VisibleCare innehåller betydligt mer av hudens naturliga återfuktare än vanliga duschtvålar."

Är du inte med i Buzzador? Vill du också ha chansen att då prova gratisprodukter? Som en Buzzador får man testa olika produkter och tjänster, helt gratis mot att man berättar om produkten för sin familj, vänner och bekanta. I vissa kampanjer får man också små prover man kan dela tu, så att familj, vänner och bekanta själva kan få prova. Det är inte alltid man kommer med i kampanjen, det beror på vilken målgrupp de söker. Anmäl dig nu, vettja - HÄR!!

4 kommentarer:

 1. Men fy för magsjuka. :( Stackars lilla söta tjejen!!!!!!!

  Stort grattis till sonen. :) Vad roligt!!!!!!!!!!

  Stora kramar
  Mindi

  SvaraRadera
 2. Oh , hoppas att ni mår bättre nu hela familjen!! Magsjuka är ingen höjdare, skickar er blåbärssoppa i tanken!!!
  Krya på er allihopa!
  Tack för värmande kommentar Linda. Du är en pärla
  Kramar i högar Lina

  SvaraRadera
 3. Krya på dig!
  Du har en award att hämta i min blogg.

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni mår bättre nu för magsjuka är så jobbigt och man blir trött flera dagar efteråt. Avslagen cocacola är bra att dricka när man är magsjuk..
  Mot din torra hy rekommenderar jag Miniderm till kroppen finns både på recept och utan recept. Jag gör av med massor av såna pumpar så då är det bra att få det på recept. Köp gärna en liten tub och prova, den är superbra...Kramizar Plingan

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.