onsdag 3 mars 2010

Påskswap någon?

~ * ~ Klistrar detta inlägget näst högst upp några dagar, för att se om fler vill vara med! ~ * ~

Nu tänkte jag kolla läget lite, jag är sugen på att dra igång en påskswap... och letar ju så klart då deltagare. Vill du vara med i en påskswap? Lämna en kommentar, så kommer jag och besöker din blogg! Jag är ju ganska ny på detta, har bara varit med i större blogswap två gånger tidigare, och aldrig hållit i en själv förut, så därför har jag lite krav. Vi behöver ju inte gå in på detaljerna riktigt än, men ett krav är viktigt: du måste ha en blog! Halva nöjet med en swap är ju att se vad mottagaren tycker om sitt paket, därför är kravet att du ska blogga aktivt, så att du kan visa upp vad du fått.

För att swapen ska bli av krävs inte så många deltagare, fast ju fler desto roligare så klart! Anmäl ditt intresse i en kommentar till detta inlägget, och håll ögonen öppna i bloggen. Har vi tur, blir det ett nytt inlägg någon gång nästa vecka om adressen till swap-bloggen. Där kommer då att finnas ett inlägg om de regler, datum och annat som gäller.

**Edit: Detta är en swap öppen för alla, scrappare och icke-scrappare!! **

(Vad är en swap? Jo, det är en form av byteshandel. Den som håller i swapen bestämmer en summa man ska köpa för, ett sista datum för anmälan, ett sista datum för att skicka paketet och ordnar en swapvän. Oftast är swapvännen hemlig fram tills man får paketet (den som skickar vet så klart vem den skickar till, men den som får vet inte på förhand vem det är ifrån). Man fotar det man fått, och bloggar om det i ett inlägg. Man kan ju gärna springa över i sin swapväns blogg och tacka för det man fått, det är ju trevligt.)

15 kommentarer:

 1. Jag är med - trodde du något annat? ;)

  Stoooor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 2. Jag är gärna med!!! Låter kul!
  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du drar igång en swap! Är tyvärr INTE med dock, då jag har perioder då jag inte kan göra nåt, men kanske om det blir nån nästa gång och jag känner mig bättre. Ha så kul ni som är med! Kram, Lena

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det låtre riktigt kul... vill gärna vara med får hoppas i så fall att det inte blir för dyrt bara =) Blir inte direkt rik på att vara mammaledig :)

  SvaraRadera
 5. Klart att man vill vara med!!!
  Låter toppen kul!!
  Ha en bra dag min vän!!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 6. Jag skulle oxå gärna vilja vara med på min första påskswap! Så roligt! Kraaaam Emmeli

  SvaraRadera
 7. Jag är på, jag är på. Fattas bara annat. :D

  Kram Kram

  SvaraRadera
 8. Jag vill också vara med =)
  kram

  SvaraRadera
 9. jiiippie....
  jag är självklart med...kul med människor som orkar fixa och dona med swppar.....
  längtar.
  kram lolla

  SvaraRadera
 10. ÅÅ Detta låte hur kul som helst!! Jag vill GÄRNA vara med! :-) Kram /Ebba

  SvaraRadera
 11. Klart jag är med..
  Jätteskoj att någon annan vågar sig på att starta en swapp..

  Kramis Camilla

  SvaraRadera
 12. Självklart vill jag vara med!!!!
  Roligt med nya och gamla bekanta....Kram!

  SvaraRadera
 13. Jag behöver muntra upp mig själv lite grann! KLart jag vill vara med!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.