torsdag 4 mars 2010

Födelsedagskort Motivet

För första gången tänkte jag att jag skulle vara med i Motivets veckotävling. Jag har inga Motivet-stämplar, men de har ju en söt katt i sin sidebar, så den tänkte jag använda. Tyvärr är det så att vår laserskrivare har bestämt sig för att den inte har nån toner, trots att tonern är ny...... så jag fick skriva ut stämpeln på bläckstråleskrivaren istället. Problemet då är ju att jag färglägger med Tombows och vatten, då färgar ju kanterna av sig med. Men det gick ganska bra, kanske för att jag valde grå penna... det syntes inte så mycket när bläcket suddas ut. Men här är det i alla fall, mitt första kort med en digital stämpel!


Jag har använt ett dubbelsidigt papper, så framsidan är den första mattan och baksidan är den andra mattan. Det tvärgående området på skissen gjorde jag med två olika sorters band. Motivet stansade jag ut i mina nestiesar, och satte på distanstejp. En blomgrupp i nedre hörnet och en ensam ros i motstående hörn för att balansera upp det hela. Har satt halvpärlor i hörnen på mönsterpappret, lagt glossy på kattens ögon och på blomman, och lagt Frosty Lace på blommorna. Klart!

6 kommentarer:

 1. This is so cute. =)Love the colours!

  SvaraRadera
 2. Jättefint kort! Jag hade heller inga Motivet-stämplar innan jag upptäckte att de säljs i Sverige på nätet. www.landstoken.se har dem och till bra pris.

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort!! Katten är bara såååå fin.

  ha det gott!

  kram Lise-Lott

  SvaraRadera
 4. Så underbar stämpel! Och fint blev ju kortet med den =) Trevlig helg!!!!

  SvaraRadera
 5. Jättefint kort!!!

  Ha en trevlig helg!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 6. Supersött! Katten var gullig.

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.