tisdag 31 augusti 2010

Lo på min kära guddotter

Har äntligen bestämt mig för vad det ska vara för mått på de LO:s jag gör till min guddotter, det blir 11"x8,5". Ett spännande format, som jag inte jobbat med tidigare. Men vad jag ska göra med de LO:s jag redan gjort, det vet jag inte... idéer nån??

Alster 26

Min stora idol när det kommer till A4-format på LO:s är Moma, hon gör heeeelt underbara LO:s! Så när jag scrappar i A4 eller som nu i detta formatet då, så låter jag mig inspireras av hennes arbete. Här har jag utgått från en vit stomme av cardstock, sen använt fram och baksida på ett helt underbart papper, som jag tyvärr har glömt tillverkaren på. Stansat ut kanter med min MS-stans i brun cardstock, mattat fotona med rosa och brun cardstock. Sen stansade jag ut retroblomman i flera olika lager av olika rosa spillbitar i cardstock, böjde dom över en blompinne och monterade ihop med silverfiligraner och en halvpärla. Monterade ett dubbelt band rakt över LO:n som jag monterade blomman på. Ett underbart, stort silverhörn i nedre hörnet, och ett lite mindre i det övre. Halvpärlor i alla härn, även ovanpå silverhörnen. Stansade sen ut en scallop oval och en vanlig oval med mina nesties i brunt cardstock och vitt albumblad, och skrev min journaling på det. Stansade ut bokstäverna "GOS" med Vintage Market från Tim Holtz på
min cuttlebug, highlight med vit penna och halvpärlor. Sen har jag doodlat stygn runt hela LO:n och journalingen. Satte små rosa halvpärlor i hörnen på fotona med... Den andra LO:n i utmaningen "100 alster"...

1 kommentar:

  1. Den är så charmig! Snyggt med det bruna som dämpar det rosa. Blomman är jättefin och ungen gullig :-)

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.