söndag 29 augusti 2010

Redo!


Ja nu är jag redo! För scrapträff alltså! Igår köpte jag mig en härlig verktygslåda på Bolagret, Norrköping. Idag stansade jag ut mitt nick i röd plastfolie med hjälp av alfabetet Aquarius och min lilla groda. Fjärilen är en bosskut die. Lådan invigs nästa helg, då jag åker ner till härliga Linas träff.


6 kommentarer:

 1. Ohh...gött att se att Du e redo min vän!!! Jag är så glad att du kommer och idag her det handlats mat i fulla vagnar till träffen!!!
  Allt är lugnt och bara lite fin lir kvar tills jag får slå upp portarna för er !!
  Super fin väska och den ser väldigt praktisk ut!!
  mÅSTE BERÖMMA DITT FINA KORT INUNDER!!! GILLAR MASSVIS!!!
  KRAM PÅ DIG KOMPIS OCH JAG FÅR NU SÄGA ...VI SES SNART!!!!! YES!!!

  SvaraRadera
 2. Va kul att åka på träff och jag hoppas du får det jättetrevligt! :)
  Suverän låda du har hittat, jag har nåt liknande hemma. Perfekt :)

  Ha de´ gott!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Snyggt pimpat :-) Matchar ju toten perfekt!

  SvaraRadera
 4. Verktygslådor kan vara bra till scrapsaker och super, med märkt väska! Jag har nog inte märkt mina tror jag...kanske dags.

  Sofie

  SvaraRadera
 5. Vad fiffgt! Funderar på hur jag ska göra vi ska ha pysselkväll snart. Känns lite otympligt att ta med sig allt i kartongerna. Vad använder du för maskin för att stansa ut bokstäver? Funderar på att köpa något sånt!

  Jag har skickat ett kort till dig! Borde vara hos dig idag!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.