onsdag 8 september 2010

Alster till 100-utmaningen

Jag har ju gjort flera alster, som inte har redovisats här... så nu kommer de.

Alster 44
En kasse att ge bort till en vän...

Alster 45-50
Fler julklappsetiketter.... 

Alster 56
Ett födelsedagskort till en tuff kille, storebror till min guddotter. Använde spillbitar bara!

I morgon bloggas vinnarna i mina utlottningar! Jag vet redan nu vilka vinnarna är, både i min stora utlottning och i Leias stämpelutlottning! Det var ett fasligt sjå att räkna röster, 95 stycken lotter var tagna till slut! Och hela 14 stycken i Leias utlottning. Så himla kul!! Men som sagt, återkom i morgon, så publicerar jag vinnarna då.

6 kommentarer:

 1. Kassen,,, jag bara dåååånar!!!!!
  Julklappsetiketterna--Sååååå snygga!
  Antons kort- snyggt!
  Nä, trodde inte jag kunde bli överraskad här längre, men det blev jag! Kanon! :-)

  SvaraRadera
 2. Jag kan bara hålla med! Supersnyggt alltihopa...


  Kram å gonatt!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Jo tejpmaskinen fungerar alldeles utmärkt! Bara ett problem... Jag kommer att få rulla av en bit tejp varje gång eftersom jag har två katter och de är på pysselbordet och det fastnar päls på tejpen som ligger exponerad på ett annat sätt än i en vanligt dubbelhäftande tejprulle med skyddspspper på. Kassen, asken och den underbara fågelburen Lina fick är helt underbara, du måste ha slitit hund för att få till dem. Många, många, många timmars arbete. Jag hoppas att du hämtat dig efter helgen. Tack för tipset att klä figuren i bakgrundspapper i stället för att färglägga.
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Så flotte ting du lager. Kjempefin gavepose!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.