onsdag 8 september 2010

DT-alster + födelsedag

Eftersom jag mådde väldigt dåligt efter helgens scrapträff, så hoppade en av mina kollegor in och bloggade i måndags, Så därför bloggar jag mitt alster idag istället.
För att läsa mer om skissutmaningen, klicka på bilden.

Vi har denna månaden en skissutmaning hos BeWed, jag hoppas att ni alla vill vara med och tävla. Detta är skissen ni ska följa.


Alster 58
Så här kommer mitt inspirationsbidrag till skissen. Gjorde en stomme av brun cardstock, och lade matta av beige cardstock. Gjorde en mindre matta av samma cardstock, och skar ut en ruta ur det underbara pappret från Graphic 45. Skrapade och chalkade alla kanter, monterade brun spets, halvpärlor och några ihopmonterade blommor. Skrev ut ordet "Tack" på datorn, och lade på en matta av brun cardstock. Hoppas nu att det kommer in riktigt många bidrag till tävlingen!!

Sen lovade jag att jag skulle visa slutresultatet av min tutorial förra veckan med, och jag altrade en bok.

Alster 57
För mer info. kika in till BeWed.

Har ju lite alster att redovisa med, men de kommer lite senare. Har dessutom en hel del kort att redovisa, dels i en kortswapp jag är med i, dels i min candy. Den går ut i kväll kl 20:00, så än finns det tid att delta, i alla fall upp till två lotter. OBS!! Det är endast korten som kommit fram till och med idag som räknas med i candyn. Kommer det kort i morgon, så blir jag självklart glad, men de räknas inte med som lotter i utlottningen.

Jag blev ordentligt firad i morse, med kaffe, sång, flagga och paket på sängen! Sen hade jag ju alla swappaket från födelsedagsswappen på SS att öppna till frukosten, hela tio stycken. (Ett saknas ännu, kommer säkert i morgon.) Nu ska vi åka ut och ta en födelsedagsfika!! Ha det så gott allesammans, och tack för alla superfina och varma grattishälsningar, via kort, mail, hälsningar på Facebook och Svensk Scrapbooking, via telefon och SMS! Så nu är man officiellt 37 år!

5 kommentarer:

 1. Många grattis till dig idag. Hoppas dagen blir riktigt kalas!

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen Linda !

  Hoppas din dag blir fin.

  Varma kramar Marina

  SvaraRadera
 3. Åh, vilket fint inspirationskort! Jag blev sugen, helt klart och ska kila över till bewed och spana :-)

  Hoppas din dag är bra och att det inte blir allt för illa med lillgumman.
  N

  SvaraRadera
 4. Ja må du leva, ja må du leva...

  Ha en jättebra födelsedag, trots att lilljäntan inte är så kry.
  Jätte läckert kort du gjort. Jag snor skissen, och gör ett kort jag med...

  Kram // Kikki

  SvaraRadera
 5. Vilket fint kort! Och en inspirerande skiss... :D

  Jag hoppas att du hade en bra födelsedag, trots att Snurpan var okry.

  Kram!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.