fredag 26 november 2010

FödelsedagsKedjan 2011

Ja, nu ska jag äntligen sammanställa FödelsedagsKedjan - som jag har bestämt mig för att kalla den. Jag menar, vi kan omöjligt säga "födelsedagskortsswapkedjan varenda gång, eller hur?? Då kommer vi att ha ett helt gäng tjejer sjukskrivna med vrickade tungor hela 2011! ;-) Nu låter jag er bestämma hur ni vill göra... det är nämligen så att det finns två helt lediga månader, men det finns också månader med tre födelsedagsbarn - och det är kanske i maffigaste laget? Man skulle kunna lösa det så, att ni som är tre stycken i samma månad, där kanske månaden precis före födelsedagen passar - om ni fyller tidigt i månaden, eller månaden efter passar - om ni fyller sent i månaden. Klarar alla här på kedjan tre kort på en månad - jag vill höra vad ni tycker och tänker!! Är det okej för alla deltagare att det är tre kort som ska göras vissa månader - ja då är jag också cool med det! Vi är 17 st i dagsläget, alltså mindre än två per månad i genomsnitt. Så har man framförhållning blir det ju inte tungt, så här ser det i alla fall ut:

FödelsedagsKedjan 2011

Januari
Ica 10:e

Februari
Maya I 10:e
Pernilla M 12:e
Nina 25:e

Mars
Mia H 25:e
Gunilla A-P 30:e

April
Carina B 23:e


Maj
-

Juni
Anna J 22:e
Chatarina B 22:e

Juli
Sari J 7:e

Augusti
Kim H 1:e

September
Linda H 8:e

Oktober
Johanna M 3:e
Inga L 5:e
Terés E 18:e

November
Cecilia E 2:e
Britt-Inger N 29:e

December
-

Nu vill jag höra era kommentarer om detta!! Var går er smärtgräns på antal kort per månad? Nu skrev jag visserligen 2-3 födelsedagar per månad i det inlägg där ni sen anmälde er, men läget kan ju ha ändrats... Så fyll hela kommentarsfältet nu med era åsikter på detta, så får vi se hur listan ser ut om några dagar. Jag vill verkligen ha svar från alla på detta med, så jag vet att alla är införstådda/okej med antalet deltagare och så... Annars går jag kanske in och stryker några av de som kom in sist/är 3 på en månad.

Ha nu en supertrevlig helg och en god 1:a advent!!

15 kommentarer:

 1. Jag fixar två månader med tre i :) Jag har redan nåt födelsedagskort färdigt i gömmorna så för min del funkar det. Hade varje månad varit tre i hade jag nog inte fixat det, men de två månaderna är ju långt från varandra också...

  Så för mig går det bra oavsett om vi kör på rätt dag eller flyttar på nån.

  Vad roligt det ska bli! Vilken pärla du är som fixar med detta!

  SvaraRadera
 2. Hej, Jag tycker att 3 per månad är ok. ( sen fyller jag år den 30 mars, inte april ;)

  SvaraRadera
 3. För min del är det ok med tre i dom två månaderna.
  Det skall bli kul och tack för att du ordnar med detta.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det ser jättebra ut!
  Självklart kommer jag se till att korten kan kombineras med att vara tävlingsbidrag eller DT-alster samtidigt.

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag tycker att listan ser helt ok ut och funkar för mig. Tycker att det känns bra att det är lite olika många varje månad.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Hej! Listan ser bra ut för mig.Detta ska bli kul...så snällt att du ordnar detta.
  Ha en fin 1:a advent//Inga

  SvaraRadera
 7. För mej går det bra med tre kort några månader. Kommer att bli jätteroligt att vara med och ser verkligen fram emot utmaningen att fixa det.

  Trevlig 1:à advent på er!

  SvaraRadera
 8. För mig funkar det bra med några månader med 3 stycken. Det är bara att ladda i tid (vilket inte är det jag är bäst på men det får bli en utmaning i sig (: )

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 9. För min del går det bra med tre vissa månader. Om det varit flera månader på raken hade jag nog inte hunnit med.
  Det ska bli jättekul.

  SvaraRadera
 10. Jag tycker det ser kanon ut! Det funkar för mig med med tre vissa månader, det var "rätt" månader för mig... ;) Eftersom jag är nr i oktober... Känns superkul!

  SvaraRadera
 11. Fungerar bra för mej. Tre i månaden, men sen räcker det väl....
  Hittar man fler kan man fylla på eftersom eller när januari kommer är listan"fast" för ett år framåt???
  Ha det gott i helgen.
  Kramen, BI

  SvaraRadera
 12. Helt Ok för mig med 3 st vissa månader...Det är bara att ha koll och lägga upp ett lager, men det räcker med 3 st, inte fler.

  Ha en bra helg
  /A

  SvaraRadera
 13. Pyssla är ju alltid kul...*S* # kort påå en månad ska jag nog klara av!! =)

  SvaraRadera
 14. Hej!
  Detta fungerar för mig också. Ser verkligen fram emot det. Som ganska ny med att göra kort hoppas jag på att få se massor med kul kort och få massor med inspiration.

  Har också fixat en blogg. Hmm, får väl se hur det går. Mycket nytt just nu men det är bara kul. Min bloggadress Linda, är http://carinasspace.blogspot.com/

  Trevlig helg på er!

  SvaraRadera
 15. Det ser helt okej ut för mig :)
  Vore roligt när börjar vi ??

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.