fredag 4 februari 2011

DT-alster Skrotboken

Jag gästar ju som sagt Skrotboken nu i februari, och startar upp med ännu ett steampunk-inspirerat alster. Bestämde mig för att vara med i deras Mini Art Journal, och skapade därför en försätts-tag till min - förhoppningsvis - ökande samling MAJ. Vi skulle inspireras av det kinesiska nyåret, och jag valde tecknet för Kanin, man kan tydligen tolka tecknet olika, men jag valde den kinesiska tolkningen - alltså att detta är Kaninens år.


Jag valde svart core'dinations med röd kärna som bas, som jag har embossat och slipat för att få fram kärnan. Klippte sen ut en massa siffror ur Tim Holtz-papper, som ska symbolisera veckonumren över året.


Skrev ut det kinesiska tecknet för Kanin på skrivare, distressade och lade på crackle paint rock candy. "2011" inramade med aluminiumtejp som embossats och färgats med alcoincs, skruvbrads, Tim Holtz-metall och extraknappar som följde med ett klädesplagg.

Kanske är det inte äkta steampunk, men kul har jag i alla fall!! Och det är väl det som är huvudsaken, eller hur?!

5 kommentarer:

 1. Superläcker Linda. Vet du vad? Jag bryr mig inte vad som är äkta eller ej. Det där är fullkomligt sjukt , vi är inte miljonärer om vi skulle följa ramen för "äkta". Du ska va nöjd, sjukt snygg.....full av avund och beundran....

  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Den här är ju fullkomligt super läckaer!! Äkta stemapunk eller ej...Hur snyggt som helst! huvudsaken att man själv har kul under prosessen...inte ifall alla tycker att det är "äkta"!! Kanon snyggt tjejen!½ Kram,

  SvaraRadera
 3. Gud så snyggt ...
  säger som föregående talare. äkta eller inte så är det SUPERSNYGGT:)
  Jag blir riktigt avundsjuk;)

  SvaraRadera
 4. Vad som är "äkta" eller ej, ja d skiter ja blankt i, snyggt är det ialf : )!!!!!!

  SvaraRadera
 5. Du är så välkommen.

  Å den här tagen. Detaljrikt läcker. Det kan man inte annat än gilla. :)

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.