fredag 5 augusti 2011

DT-alster efter skiss

Kul när man kan kombinera DT-alster med utmaningar hos andra bloggar. Så har jag gjort med detta kortet, då Magdas ville att man skulle inspireras av denna skiss:Här är min tolkning av skissen... Monterade matchande lila papper på grått kvistpapper, lätt distressat i kanterna med vintage photo. Ritade sen upp ett hjärta på kortet och monterade det fullt med utstansade blommor. Varje blomma fick en liten pärla av pearl maker creme i mitten. En kant av spets, kantstansat papper, sidenband och stämpeltext Grattis fullbordade min tolkning av skissen. Detaljer med pearl maker i hörnen och längs den stansade kanten.

Att göra ett sånt här kort där man fyller en form med utstansat har jag länge funderat på att göra, men inte tagit mig för. Nu blev det av, och det var riktigt roligt.

9 kommentarer:

 1. Det blev ju ursnyggt! Fin tolkning av skissen också!

  SvaraRadera
 2. Det blev hur snyggt som helst :) Kul att du använde skissen!

  SvaraRadera
 3. Snyggt och härligt med effekten du får utav alla blommorna!

  SvaraRadera
 4. Så ljuvligt kort färgern ihop blev så snyggt.

  Kraaaaaaaaaaam Anneli

  SvaraRadera
 5. Jösses vilken snygg tolkning! Bra jobbat! :-)

  SvaraRadera
 6. Tack för tipset att googla ringklockan ( att jag inte tänkte på det )
  Nu vet jag var jag ska köpa ringklockan:
  Kramisar

  SvaraRadera
 7. Tittar in för att önska dig en trevlig helg och hoppas du har det så bra du bara kan och kan njuta lite av det sista av sommaren. Hoppas du får en mysig pysselstund snart igen!
  Massor med kramar
  Åsa/Busan

  SvaraRadera
 8. Vilken kul tolkning av skissen!! Blev ju jättefint med alla blommorna. Kram

  SvaraRadera
 9. Tittar in till dig för att önska en trevlig helg. Hoppas du har det så bra du bara kan. Passar på att njuta lite av framför allt ditt lila kort här... det har jag gått och tänkt på att ett sånt måste jag också prova någongång! :) Jättesnyggt är det!
  Massor med kramar till dig!
  Åsa/Busan

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.