söndag 2 oktober 2011

Halloweenkort

I fredags bloggade jag för Pysseldags igen, ett Halloween-kort i härligt mustig orange färg.

"Idag har jag lekt med en nyhet, en superläcker collage-stämpel inför halloween. Detta att göra halloweenkort är helt nytt för mig, gjorde ett enda förra året, till en tävling, men annars har jag aldrig gjort dessa skräckinjagande kort. Lite kul faktiskt, att få leka med en ny variant av papper och stämplar, blir lite annan stil på alstren liksom. Stämpeln kommer inom kort in till shopen, tillsammans med flera andra läckra nyheter.
Kortet jag bjuder idag har en annorlunda vikning, det var första gången jag gjorde den, men den var himla kul så det lär bli fler kort. Jag utgick från gulorange cardstock som jag gjorde lite mer orange genom att färga in den med distresser. Monterade på orange mönsterpapper som också blev distressade i kanterna. Stämplade collage-stämpeln med distress Rusty Hinge. Har sen dekorerat kortet med olika motivstämplar och olika die-cuts. Många av de svarta detaljerna har jag förhöjt genom att lägga black diamond glitterlim på.
Så här ser kortet ut när det viks ut, en liten överraskning hoppar upp ur kortet. Denna gången en liten bit papper med en dödskalle och en fladdermus på, planen är att jag ska försöka mig på att göra större pop-ups nästa gång.
Kortet ovanifrån...
På baksidan har jag stansat ut två rutor som jag distressat och monterat ihop, för att kunna skriva min hälsning. Min personliga stämpel satte jag i sid-vikningen, den syns ju ändå.

Funderar på ett inläggsmaraton snart, med en liten scrapvinst.... vad tror ni, skulle det vara intressant?!

13 kommentarer:

  1. Vilket jätte läckert kort,härliga färger.

    SvaraRadera
  2. Coolt! Rolig vikning.
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  3. Men jisses vilket häftigt kort och så läckra färger och dekorationer. Vikningen är ny för mig!!
    Ha det bäst!!! Kramizar Susanne

    SvaraRadera
  4. Sååå himla läckert kort!!!
    Och den vikningen måste nog testas!

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Hej Linda!
    Vilket helt otroligt skräckigt kort du gjort.... brrr.... ;) Skämt åsido - kortet är riktigt snyggt, både stämplen och alla detaljer och visst blir det så snyggt att använda black diamond på svarta detaljer!
    Min man brukar inte våga köpa något och är inte ofta vi är någonstans heller men tror det var i fjol min man skulle göra ett ärende till närmaste lite större orten där det finns, just det, en bokhandel med en del scrapsaker. Mitt stickles som jag använder mest hade tagit slut och jag bad honom om han kunde köpa ett och ja, om han ville fick han gärna överraska mig med att välja ett annat till mig som han tyckte var snyggt. Inte snällt så svårt som han har att välja men, han klarade det, faktiskt galant, för det han valde var black diamond och först tänkte jag att, hm... vi får se vad det där är... :O Men höll som tur var god min och nu är det min favo! :)
    Ha det så bra du bara kan och var rädd om dig! Hoppas du får en mysig pysselstund snart igen!
    Massor med kramar
    Åsa

    SvaraRadera
  6. Glömde.... scrap-maraton... då måste jag bara vara migränfri om det blir av för det vill jag inte missa då!!! :)
    Massor med kramar igen!
    Åsa

    SvaraRadera
  7. JAG är den lyckliga ägaren av detta helt underbara färgglada skräckinjagande kortet!!! Hur har du lyckats Linda????!!! Jag har vridit och vänt på det och du har lyckats verkligen med att få med detaljer på alla hörn och kanter...vilket jobb...du är helt otroligt duktig =) Det står framme så alla kan se och njuta av det. Tack snälla DU. Kram Plingan <3

    SvaraRadera
  8. JAG är den lyckliga ägaren av detta helt underbara färgglada skräckinjagande kortet!!! Hur har du lyckats Linda????!!! Jag har vridit och vänt på det och du har lyckats verkligen med att få med detaljer på alla hörn och kanter...vilket jobb...du är helt otroligt duktig =) Det står framme så alla kan se och njuta av det. Tack snälla DU. Kram Plingan <3

    SvaraRadera
  9. Hej! Här kommer en viktig anteckning till dig
    För det gäller att vara ute i god tid- Och du kan ju göra så mycket fint!
    Under december månad (ja alla adventshelgerlörd och söndag 10-18) kommer vi att i LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger (första advent finns bara ute platser lediga), mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
    KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019

    SvaraRadera
  10. Snyggt! Jag tycker det är svårt att få till snygga halloween-kort, blir lätt för "barnsligt och tramsigt". Men du har lyckats verkligen! Snygga toner och härliga kontraster!!

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.