fredag 19 december 2014

Beställnings- & födelsedagskort

Jag fick en beställning på bröllopskort, och inte vilket som helst, det skulle skickas till Rumänien. Det blev lite jobb att hitta ett typsnitt som min digitala skärmaskin Silhuette Cameo.

(Klicka på bilden för att få upp den större)

Till vänster: Beställningskortet. Stomme av vitt cardstock, matta av vit cardstock, vellum, tunt mönsterpapper. Till det en stansad kant upptill och nertill, med pärlband på. Tunt band från Wild Orchids i dubbel rosett under en topper utskuren i Silhuette Cameo. Lade in typsnittet och skrev namnen direkt i ramen i programvaran, skrev ut på bläckstrålen och lade sen pappret i Cameon och skar ut. Monterade vellum som jag kantstansat och veckat. Sedan en vit blombukett av köpta blommor och stansade blad.

Till höger: Beställaren fyllde år, så ett födelsedagskort fick det ju också bli. Stomme av kraft cardstock, mattat med mönsterpapper som jag stämplat och distressat längs kanterna. En kakservett som grund för fågelburen som jag stansat ut med Tim Holtz-stans, som här fick bli en fjärilsbur istället. Köpta blommor, stansade blad och fjärilar.1 kommentar:

  1. Ser jättefint ut. Kortet till höger får ett mer 3-d känsla med fjärilarna, bra jobbat.

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.