fredag 9 januari 2015

Altrad chokladask som julgåva

Bortbjuden på julfirande på juldagen krävde en liten julgåva, och då fick det bli en Alladin-ask. För att mottagarna skulle kunna njuta av alstret även efter att chokladen var slut, gjorde jag allt som ett fodral runt asken. 

Basen är svart cardstock som jag sedan mattat med vanligt omslagspapper i kraft. Ovanpå det har jag sen mattat med ett mönsterpapper som jag stämplat och distressat runt kanterna. Stämplade det vackra notmotivet på akvarellpapper och stansade sen ut med en favoritstans från Spellbinders. Medan det utstansade motivet fortfarande satt kvar i stansen distressade jag lätt på kanterna. 

Blomgrupperna är skapade med blommor från Wild Orchid Crafts, bladen har jag gjort själv med stans från Tim Holtz och Martha Stewart. Jag använder alltid limpistol när jag monterar mina blomgrupper så jag enkelt kan trycka ihop dom som jag vill ha det utan att behöva sitta och vänta på att limmet ska torka. Avslutade med halvpärlor i hörnen och lite glitterlim på blommorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.