tisdag 3 februari 2015

Grattiskort till liten flicka

I helgen var jag på barnkalas, en liten gullig tjej fyllde 2 år. Jag tycker det kan vara svårt att få till en bra nivå på kortet för att både barn och föräldrar ska tycka det är roligt att titta på, det blir lätt att det lockar antingen eller, men denna gången tycker jag att jag lyckades riktigt bra.

Kortstomme i vit cardstock med mönsterpapper Maja Design Vintage Summer Basic som jag stansat med Martha Stewart edge punch, scallop dot. Sen monterade jag den största cirkeln av Spellbinders Nestabilities Lacey circles i ett mönsterpapper från samma serie, och en enkel cirkel i 4CC-papper. På det monterade jag ett utstansat rådjur (vet ej vilken die det är då jag stansade ut den med lånad die för flera år sen). Rådjuret är stansat i akvarellpapper och infärgat med Distress pads i olika bruna nyanser. Pupillen i ögat och rådjurets nos är svarta halvpärlor. En blomgrupp med blommor från Wild Orchid Krafts och blad stansade med Martha Stewarts rosenbladsstans. Bannern har jag skurit till i 4CC och monterat lite under blomgruppen, på distanstejp för att få lite höjd. Bokstavsstickers är från My Minds Eye. Några fjärilar stansade med Martha Stewart-stans med halvpärlor på kropparna och några halvpärlor i hörnen.

Tack för titten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.