söndag 1 mars 2009

Paket-tag

Nu har jag fått överlämna presenten till min nyförlovade lillebror och hans fästmö, det innebär att jag också kan visa upp tagen jag gjorde och hängde på presenten. Jag har svårt att få på mycket dekorationer som fungerar med varandra, så jag är ganska nöjd med resultatet på denna! Är glad över att jag vågade trycka dit lite spets på ena sidan, för jag har egentligen två mellannamn: Pedantisk-In-Absurdum och Symmetrisk-Till-Max! Jag har använt ett vitt slätt cardstock som grund, sedan har jag lagt på en bit av det presentpapper som jag slog in presenten i. Därpå har jag lagt holografisk punchinella, monterat vit spets med häftapparat, gjort två par fotohörn, ett par i grått och ett par i svart. Två stycken utstansade "jacks", en utstansad fjäril av en boksida, två hjärtan utstansade i vit cardstock som har dekorerats med Crakle Accent. En utstansad namnskylt, där jag har skrivt deras namn med dymon och monterat två silverfärgade brads. Ett metallclips med hjärtform sitter på ena kanten, och ett par ringar som jag lossat från dess bakgrund. Till hålet tog jag en vanlig hålförstärkare för papper i pärm och målade den svart, knöt på ett benvitt silkesband. Hoppas ni också tycker om det!

1 kommentar:

  1. Men åh så fint!!!
    Du är så pysslig och duktig på det där. :)

    Kramis
    M I N D I

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.