torsdag 16 april 2009

Jag har fått min första award!!!

Yippie!!! Tack snälla, söta, rara Hanna för den fina awarden jag fått av dig! Du gjorde mig så enormt glad, tänk att du valde mig av alla underbara bloggar som finns därute. Ni som ännu inte varit in till Hanna, måste genast "springa" dit, för hon är helt otroligt duktig. Faktiskt satt jag tidigare idag och kikade runt i olika bloggar, kikade på de awards de hade fått. Satt och funderade vilka jag skulle skicka den vidare till, om jag någonsin skulle få en..... och så dimper den ner nu på kvällen! Låt se... jag skickar denna award vidare till: Yoli Carina PysselPynt The 80's me Mirabyll Några av dem är följare hos mig, och några av dem är såna som jag ofta springer in till för att hämta inspiration. Jag är ju tyvärr ganska dålig på att lämna kommentarer efter mig, så jag får reparera skadan på detta sätt istället. Håll tillgodo, mina pysselvänner!

6 kommentarer:

 1. Nämen tack tjejjen... så glad jag blir... Alltid lika kul att få dessa... även om jag är superduktig på att kommentera och inte alls duktig på att skicka vidare awarder... Men jag kompenserar ju med min lilla nypåfunna KAOS-award nu juh!!
  Tycker du ska vara med på det! :D hihi

  Ja, vi har alla våra bra å sämre sidor!! *skrattar*

  Kram på dig...

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket!
  Trevlig helg!
  //Mirabyll

  SvaraRadera
 3. Tackar och bockar för den otroligt söta Awarden.Blev både stolt och glad.

  Ha,det gott!

  SvaraRadera
 4. Oj så fina alster du hade härinne!
  Och grattis till din award, det är alltid lika kul & uppskattande att få! =)

  Vad roligt med den altrade påskpresenten, såg många som gjort så och har lagt det i minnesbanken inför nästa år! Jättesnygg altring!
  Och att samla grejer till scrappingen är det bästa jag vet - tycker man kan hitta grejer överallt; tags, knappar, snyggt bling, mm.

  På återseende och ha en trevlig fortsatt helg!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera
 5. Tack snälla du! Verkligen gulligt av dig! Detta uppskattar jag verkligen. Kram från Marie-Anne/Pyssel&Pynt

  SvaraRadera
 6. Grattis till awarden och tack för kommentaren du lämnade hos mig. Jag har kikat runt lite här inne och vill bara säga att du gör jättefina kort.
  Kram Susanne

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.