tisdag 28 april 2009

Mitt andra egenhändigt gjorda album

Det andra album jag gjorde på egen hand, var ett som jag skickade till min mormor och morfar. De har inte kunnat ta emot oss på senare år, vi har över 30 mil till dem, och med morfar dålig, blir det svårt med besök då. Så för att de ändå skulle få se barnen, och främst då Leia, eftersom de aldrig träffat henne, blev det ett album till dem. Man kan fortfarande se att jag inte har kommit så långt med det här att dekorera, albumet är ganska enkelt och minimalt dekorerat. Men morförlädrarna blev ju givetvis glada, de har ju enbart mina tidigare alster att jämföra med. Dator är något de aldrig haft, och aldrig kommer i närheten av, så de kan aldrig se alla de ljuvliga saker som ni andra gör. Detta inlägg påminner mig om att det snart är dags för ett nytt album till dem, barnen växer ju med raketfart. Ni får ursäkta mina extremt dåliga kunskaper i Photoshop. Om jag ska göra ett collage av mina bilder, för att slippa lägga upp varje bild för sig här i bloggen, så kan jag inte beskära fotona först. Men jag lär mig väl så småningom, kanske. Tack för titten!

2 kommentarer:

 1. Men vad du är grym på album! Gillar när det inte är överdekorerat och dina är ju alldeles, alldeles perfekta! Kan tro att morföräldrarna blir överlyckliga då det hamnade i deras brevlåda!

  Och du? Angående mina rosor - du har väl inte missat min tutorial längre ner i bloggen? För det är faktiskt inte svårt att göra dem!

  Ha de gott tjejen!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera
 2. vilket härligt album!! & när det är så fina bilder med så behövs ju inte så många dekorationer =) Jättefint!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.