onsdag 29 april 2009

Utlottningen av utmaningarna klar!!

Idag hade jag äntligen utlottningen i min cirkel, passande egentligen eftersom det var vår sista pysselgång. Vi ska nästa vecka ha vår avslutning i Söderköping, bland annat besöka Smultronstället..... mmmmmmm! Utlottningen skulle ju egentligen ha varit förra veckan, men då låg ju jag hemma sjuk tyvärr, så nu fick de ju en vecka extra på sig. Det var tre stycken som hakade på decoupage-utmaningen. (Minns du inte vad utmaningarna gick ut på, kan du läsa mer här ) Först ut är "E S" Detta bidrag är från "A G" Nästa är från "K K" Och vinnare blev: "E S"!! Detta vann hon: (Bild två är allt inslaget i cellofan lite vackert.) Sista fotot är på kortet som vinnaren fick. Sen var det kort-utmaningen. Först ut är "E S" Nästa bidrag är från "K C" Så här såg "A G":s bidrag ut: Bidrag från "A K" Bidraget från "C A" Och vinnare blev: "A G"!! Detta vann hon (plus ett nästan exakt lika kort som "E S" fick): Baksidan på korten blev i alla fall likadan, och jag börjar så smått kunna dekorera baksidorna liiiiite mer. Men jag tycker det är himla svårt! Nu ska jag sätta mig ner och skriva lite kommentarer till kort-utmanarna, så att de får lite tips men även komplimanger för det som de lyckats särskilt bra med just deras kort. Vill ni hjälpa mig att ge tips och komplimanger på deras kort? Det vore jättekul, tycker jag! Tack för titten!

3 kommentarer:

 1. Åh, så mycket fint. Decoupage och rosor, det gillar jag också.
  Tack för hälsningen. Blir så glad!
  ♥:*¨¨*:♥Kram Stina♥:*¨¨*:♥

  SvaraRadera
 2. Tack så jättemycket för den fina kommentaren :-) Va kul, då känns det hoppfullt att fortsätta då :-) Måste verkligen säga att jag förstår er alla decoupagare, det va ju jättekul. Och gud va mycket fina servetter det finns. Har aldrig sett dem förut. Men precis som du sa så kommer jag nog se dem överallt nu hihihi. Kram kram!

  SvaraRadera
 3. Oj vilka underbara aster från alla deltagarna! Måste varit svårt att välja vinnarna! *ler*

  Tack för din kommentar i mina "deppe"-inlägg. Även omd et är tråkigt att vi är många - så är det skönt att stöta på människor som varit med om liknande ting. Nu vet jag ju inte vad du varit med om, jag talar bara om min egen erfarenhet med "likasinnade". *ler*

  Hoppas annars att allt är bra med dig och att du haft en bra valborg och en skön helg!

  Du har lite grejer att hämta i min blogg!

  Kramkram / Angelica

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.