fredag 15 maj 2009

Ett par skor.... i papper!

Vi skulle åka ut till en väninna, några tjejer och jag, och då ville vi ha något med oss. Det var bara jag som hade tid och möjlighet att fixa ihop något litet, och först var vi inne på en blomma och ett kort. Så när jag satte mig för att leta upp någon rolig kortvikning, hittade jag istället ett par skor! Jag vet ju att A älskar skor, så jag tyckte det var perfekt, och de andra väninnorna nappade genast på idéen. Den söta lilla asken, full med minirosor... Minirosorna sitter i pappersblommor, som i sin tur sittre på Petaloo blommor i svart. Två Prima blad inramar rosorna, och en kulkedja med charm "Handmade with love". ... och inuti, de sööööta skorna! Dekorerade med handpunchade blommor och en halvpärla i mitten, och en större halvpärla som spänne på den andra remmen. Så här ser de ut: Ett kort skulle det ju vara med: Här har jag hittat en provdocka-mall någonstans, och tyckte det passade utmärkt. A älskar att sy med, så därför sitter det ckså två stycken knappnålar under blommorna på framsidan. Ett par knappar, en scarf, och ett halsband, en handgjord swirl av halvpärlor och så stygnat runt hela kortet. Och alltsammans skulle jag ju bära med mig på något sätt, så då blev det en påse också: Påsen har jag gjort helt själv. Jag tog sönder en vanlig liten papperskasse från Guldfynd, tog måtten och anpassade dem till mina mått. Enkelt, när man väl vet vilken ordning det ska göras! (Fick göra om den en gång.) Allt naturligtvis handgjort med mycket kärlek och omtanke. Skorna och asken har jag hittat i någon blogg, minns tyvärr inte vilen, mer än att det är någon Suzie som skrivit om dem. Vore tacksam om någon visste dem som ska ha credits för dessa. Får ju tillägga att A blev superglad för alltsammans, lite blöt i ögonen såg hon allt ut att vara. Det är svårt att hitta något till henne, vilket hon gärna erkänner själv, men denna gången träffade jag mitt i prick! Är så roligt när man lyckas med det. Tack för titten!

9 kommentarer:

 1. Men jäklar (förlåt mig) vilka snygga skor!!!!! Vart har du hittat mallen om jag får fråga? Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken fantastisk bra ide.Skorna blev helt perfekta.En kanonpresent till skotokigajubilarer!!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Skitläckra skor....kul! Ha det gott! Kram

  SvaraRadera
 4. Men wow alltså! Wow, wow och wow! Såå jädrans snygga skor (finns de i "vanlig" storlek också? Om inte annat så kan du ju desigan upp dem för att skoföretag! *ler*

  Kuliga presenter, så personliga och vackra! Skönt att väninnan blev så glad (ja, vem hade inte blivit det?!)

  Hoppas du haft en trevlig helg!
  Kraaaam / Angelica

  SvaraRadera
 5. Hej tack för kommentar i bloggen! :) Mallen har jag i huvudet och är på hittat själv. :p

  SvaraRadera
 6. Super läckra skor!!såna skulle man vilja ha....

  SvaraRadera
 7. Superläckert! Du har verkligen fått till dem riktigt snyggt! Jag har gjort ett par sånna för ett tag sedan men klistret va för dåligt så de är i flera delar nu... Får ta o använda limpistolen nästa gång tror jag. Vad körde du för klister på dem?
  Kanske ett tips jag kan gå efter? Kram kram!

  SvaraRadera
 8. Vilken present! Vilka häftiga skor - har du någon mall till dem?

  SvaraRadera
 9. Hej - vad kul att du hittade mig så jag kunde hitta hit!! Så mycket fina saker du gör - skorna blev superfina. Har varit sugen på att göra dem själv men det har bara blivit de högklackade damskorna och tjej- o killbabyskorna hitintills. Jag gillar hela matchningen med skor,paket, påse och kort - Läckert.
  Grattis till Kaos awarden!!
  Kram
  L8

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.