måndag 18 maj 2009

JP Hobby's majutmaning...

... var jag ju tvungen att hoppa på. Temat var återvinning, suveränt då jag har börjat spara på diverse plåtburkar! Och så hade jag ju en beställning på en minnesburk, så jag tänkte slå två flugor i en smäll! Från början såg burken ut så här: Det har varit skorpor i den, en sån burk man fick om man köpte ett visst antal paket med skorpor. Mycket goda skorpor, förresten! ;-) Men sen satte jag tänderna i den, och då ser den helt plötsligt ut så här: (har retuscerat bort ansiktet på flickan som ska ha burken, det kändes lite för personligt) Baksidan har förärats en av mina helt nya Handgjort av-biljetter. Stommen är från Mirabyll, jag har bara gjort om den lite. Locket har jag också retuscherat lite, eftersom flickans namn står där. Bokstäverna är utstansade på Cuttlebugen, med ett lånat alfabet faktiskt men det är en stor favorit så jag köper det nog själv snart. Ja, i morgon lämnar jag över denna härliga burk till flickans mamma, svårt att ta betalt för saker tycker jag... Tar 90 kr nu för denna, och jag tycker det är bra mycket alltså. Men ska jag se över vad materialet kostade, och mitt arbete bakom, plus då själva burken, så vill jag faktiskt ha så mycket. Nu har jag en del kort att göra, men sen har jag faktiskt en burkbeställning till att färdigställa, så om några veckor kan man skåda en ny "återvinning" i bloggen! Tack för titten, och tack alla ni snälla goa människor, som lämnar en liten kommentar innan ni går. Ni förgyller min dag!

3 kommentarer:

 1. Vilken underbar låda!!! Så fina detaljer! 90kr är inte alls för mycket!!! Tänk hur mycket en skulle kosta i en affär (handgjorda kostar massor faktiskt) Såg en liknande i en affär här i Järfälla för 290kr & den var inte alls lika dekorerad & välarbetad!!! Sen är det ju ett minne för livet!!!

  SvaraRadera
 2. Underbar!!!
  Vilken förvandling!!!
  En skattkista för en lycklig flicka!
  Tack för ditt bidrag
  /Petra DT på JP Hobby

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.