fredag 29 maj 2009

Yolis utmaning...

Ja, jag fick ju en utmaning av Yoli att skapa ett romantiskt kort i lime-grönt. Så här kommer det, håll i hatten, det är inte ofta ni får se gröna kort här inne! Vem som ska få kortet kan jag tyvärr inte avslöja ännu, eftersom den personen mycket väl kan få för sig att kika in här! Det lime-gröna finns i fotomattorna, jag har använt samma papper till lager 1 & 3, det kommer från den svenska "Scrapbooking"-tidningen. Tack Kerstin, för att jag fick köpa några ark av dig! Mellan fotomattorna är ett kartongark i silver, från Creative Club. Därifrån kommer också hjärtanen i chipboard, varav det större har jag klistrat på små, små metallpärlor - också från Creative Club. Bandet, som också går i lime-grönt, har jag köpt på Jofotex i Söderköping. Det syns nästan inte på fotot, men det är små vita 3D-blommor som är på bandet, de är nästan lite gummiaktiga, jättesöta. En virkad blomma från en av mina kursdeltagare, Primarosor, och två stycken knappnålar. Fotot är en vintage-bild från Shabby chic papirskatter. Heidi är så snäll och lägger ut en ny vintagebild varje dag, fri att spara ner och använd i skapandet. Tack snälla Heidi! Ett litet fotohörn i metall siter på fotots ena hörn, från Panduro. Alltsammans monterat på vit cardstock. Så Yoli, vad tycker du nu då? Har jag lyckats, tjejen??? Tack för titten, och jag vill tacka er alla som lämnar så söta kommentarer efter er. Ni som väntar på era KAOS-awarder - jag har inte glömt er, har bara så enormt mycket på pysselbordet just nu. De kommer, jag lovar!!!

8 kommentarer:

 1. Snyggt jobbat!! Och det var väl inte så farligt, att jobba i grönt menar jag? Du ska se att du vänjer dig och att snart kommer alla dina alster att gå i gröna toner ;)

  SvaraRadera
 2. hihihi ja jag håller med annelie...
  Så supersnyggt och det syns inte att du inte gillar grönt... Tycker att den färgen passar dig fint!! :D Å när man bara har så lite så blir tar det ju inte över kortet heller...
  Snyggt med det röda till. Det gillade jag, och det bröt av lite!! :D

  Du är grym tjejjen...
  hmmm undra när nästa utmaning kommer... se upp i backen!! :P

  Kraaaaaaaaam

  SvaraRadera
 3. jisses vilken snygg kort! och personligen tycker jag att just limegrönt är svårt att få till..Men du har verkligen lyckats!!!

  SvaraRadera
 4. Nydelig kort! Ha en flott helg:-)
  Heidi

  SvaraRadera
 5. Oj vad snyggt! du har verkligen fått till det :)

  SvaraRadera
 6. Rackans vad du lyckas bra med det mesta du tar dig för! Skitsnyggt kort och så kul med sådana personliga utmaningar!

  Läste dina tio sanningar och jag kan nog skriva under på alla tio - har du varit i min hjärna och snokat eller?! *flinar*

  För allt, allt, allt som du skrev - det är jag! Coolt att två människor, så långt ifrån varandra, kan vara så lika! Hörru bruden, du funderar inte på att flytta ner till sköna Eslöv i Skåne? *ler*

  Ha en superduperhelg! Det ska jag - ska bla skapa nio (!) KAOSawarder!

  Kraaaam / Angelica

  SvaraRadera
 7. Det blev ju jättefint! Fast inte var det mycket limegrönt inte.. å andra sidan vete 17 om jag kunde skapa ett romatiskt kort öht i limegrönt... för det är INTE en av min favvisfärger :)

  SvaraRadera
 8. Läckert! Riktig ögongodis:0) Hoppas du får en bra vecka med sol. Kram Suz

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.