torsdag 18 juni 2009

Tävlar igen... KAOS..... Sommar-swapp...

Jag tävlar hos Pysselpetra, hon firar bloggens 1-års jubileum! Hon vill att man ska visa en av sina allra bästa skapelser.. layout/kort/alter spelar ingen roll! Nygjord eller gammal kvittar! Det enda kriteriet är att när man gjorde den och när man ser på den så skänker den en speciell SKAPARGLÄDJE!!! Jag tävlar med detta kortet, och jag hoppas det går bar, jag har ju fått höra mycket gott om just detta kortet.
~*~*~
Så har KAOS-awarderna äntligen postats, här kommer mottagarna och mina motiveringar:
Du har så många olika sidor i ditt pysslande, även om den senaste - vintage - är min favorit! Allt du gör blir bara så vackert, för att inte tala om dina oerhört gulliga, vackra stämplar.
Älskar dina blomsteruppsättningar, din påhittighet med nytt material att scrappa med (tumstocken bl a) och hur finstämt du komponerar dina alster. Det är en fröjd att få titta in hos dig, varje gång.
Älskar mångsidigheten i ditt skapande. Dina altrade alster är så underbara, allt du tar dig för blir bara så vackert!
Till alla KAOS-mottagare hade jag en utmaning! Skapa era KAOS-awarder i återvunnet material! Mina är nämligen det. Tänker inte tala om för er vilken som fick vilken KAOS, för det får bli en överraskning, men så här såg de ut.
Här har jag tagit plastarket som ett kit clear stamps var monterade och levererade på. Stämplat med clear embossing dyna, och embossat med clear pulver. Syns inte så mycket av det på bilden, men jag lovar att det är effektfullt irl. Sen är det gammalt notpapper, som har fått en ny uppgift, en blomma från mina ljusmanschetter kompletterar återvinningstemat. Resten är sen nytt material, tårtpapper, kvist och blad köpt utstansat från Tradera, biljett från Tradera, nyckelpiga, klädnypa, och bokstäver utstansade i Hippie Chick, fjäril från Cuttlebugs set med stans och embossing butterfly, röd miniros, med ett litet hjärta fastknutet i hampasnöre - ja det är ju förstås också återvunnet, har suttit på ett paket en gång i tiden. Här är det wellpapp från ett tidigare levererat paket, annars är den ganska exakt som den förra, bara annan form på löven på denna, annat alfabet - tror det heter Chemistry, men jag är lite osäker. Här har jag använt det vita skyddspappret från en chokladkartong - det finns fortfarande spår av aromen! Annars även den nästan exakt likadan, annan form på löven även här, och alfabet Rollerskate.
~*~*~
Så till Mindis sommarswapp. Jag skulle skicka till Anita, titta in till henne så får ni se vad hon fick av mig. Undrar om Anita har sett att man kan öppna kuvertet? Då ser det ut så här: Det är ganska kul, för den jag har fått mitt swap-paket ifrån, bor i samma stad, och på samma gata som Anita!! Hihi.... Detta fick jag i alla fall: Har en känsla för att Maria varit inne i min blogg tidigare, och kikat lite på vad jag sysslar med, eller vad tror ni?! Vit punchinella - ganska mycket ser det ut som, bläckpenna, chipboard stickers American Crafts Darling thickers, ett paket servetter (anar att hon även kikat på min decoupage-sida?) och en gullig tag. Blommorna ställde jag dit när jag fotade, tyckte mina handplockade blommor gav härlig midsommar-känsla till fotot. Tack Maria, allt kommer väl till användning här, och speciellt bokstäverna!
~*~*~
Ja, gott folk, det var vad jag hade att erbjuda idag. Nu måste jag kila tillbaka till pysselbordet, för ajg har massor, massor och massor att göra ett par veckor framöver. Ha det så gott, trevlig midsommar på er, och glöm inte kommentarerna!!
~~~Your comments make my day!!!~~~

7 kommentarer:

 1. Vilka fina och mysiga saker Maria hittade på till dig. :) Ser ut att vara saker som verkligen passar dig också.

  Bamse kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 2. Önskar dig och din familj trevlig midsommar! Kram

  SvaraRadera
 3. You're so kind!!! Väntar med spänning vid lådan =)
  Lena

  SvaraRadera
 4. oups!! Bläckpenna?!?! Det var bara ett misstag ;) Måste hamnat i kuvertet. Hi hi Vad var det för penna? Kul att sakerna kommer användas! Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Vilket fint kuvert! Du har en award att hämta inne hos mig=)
  Ha en riktigt skön midsommar och ta det lugnt med sillen ;)
  /Lena

  SvaraRadera
 6. Hjälp vad du har vart duktig, dina KAOS är härliga och vilket fantastiskt kort med blomsterrankan! Trevlig midsommar! Kram Nilla

  SvaraRadera
 7. Vilka underbara kort du skapar!!! Imponerad!! Kramar!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.