lördag 25 juli 2009

Födelsedagskort

Nu vet jag att kortet kommit fram till sin mottagare, så nu kan jag visa det här. Jag hade fullt sjå att packa ner pysselgrejer, vi var till Falun söndag-onsdag, och jag visste att jag var tvungen att göra kortet däruppe hos svärföräldrarna. Vad skulle jag ha med mig??? Fick ju tänka ut allt hemma, hittade ett kort som jag valde att lifta nästan helt rakt av, men var jag hittat originalet minns jag tyvärr inte. Så här blev det i alla fall, scrappat på resande fot alltså: Gjort med pappersblommor, blommor från ljusmanschetter, minirosor, och Caboodles från Prima. Hattnålarna, som min brevvän trodde var gamla original, är ju så nya så. Den ena, med de tre beige pärlorna, har jag köpt nånstans ifrån, minns som vanligt inte var. (Någon tipsade mig om att skriva ner när jag handlar, vad jag köper varifrån, men det går ju bara inte!!!) Den andra hattnålen har jag gjort själv av en hattpinne, en stor rosa pärla, ett hjärta "Made with love, och en liten rosa glaspärla. Swirls från Handarbeta, och en skylt med peel off bokstäver. Till slut ett ganska enkelt kort, bara man hade klart för sig vad man ville dekorera med, limpistolen har ju gått varm kan jag lova. Nu för tiden limmar jag nästan alla dekorationer med limpistolen, ja inte textskyltar då, men blommor och sånt. Håller ju i evighet! Ja, min "snigel-brevvän" blev mycket glad för kortet, och det var ju det som var meningen.

4 kommentarer:

 1. Åh så fiiiint!!! Underbara färger, blingswirlarna är junderbara!! Tror 17 att hon blev glad!!

  SvaraRadera
 2. Vilket underbart kort du har gjort!! Blingswirvlarna och alla tjusiga blommor är fantastiskt fina. Två lotter är dina i min utlottning! :)
  Imorgon (ja inte nu inatt alltså) drar jag vinnaren. Kramis!

  SvaraRadera
 3. WOW! Helt underbart kort!!!
  Ha en bra söndag! =)
  xx Lena

  SvaraRadera
 4. Super fint kort *nickar* :)

  Den där nålen med tre "bollar" som sitter ihop köpte jag på tiimari :)

  Kram Gurkiss

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.