lördag 25 juli 2009

Kondoleanskort hund

Ett snabbt inlägg mitt i natten.... borde egentligen varit på min date för länge sen - huvudkudden. Men orkar inte riktigt än ta tag i det, så här kommer ett kort jag gjort till min granne. Hon var tvungen att åka och avliva sin hund för en vecka sedan. Led så med henne, ville göra ett kort. Det gick faktiskt ganska fort, det som tog tid vara att hitta den underbara versen. Till slut hittade jag den på Chiforumet. Guld/silverfolie embossad i cuttlebugen, gråa och svarta mattor på ett vitt korrespondenskort jag hittade i gömmorna för ett tag sen. Byggt upp en blomma med pappersblommor, blomma från ljusmanschett, och en miniros som fått lite Stickles-glitter på sig. Lite rött bling i hörnet, som tillsammans med den röda minirosen, får stå för kärleken till den saknade hunden. Ett svart zigzag-band symboliserar sorgen, skylten utskriven på datorn. Lite 3D-lack på fotohörnen på skylten. Versen är bara för underbar!! Tassarna har jag ritat själv, kunde väl ha gjort det bättre, men de skulle symbolisera att lilla "L" har vandrat vidare, och väntar nu på sin matte "R" på andra sidan Regnbågsbron. Hon blev glad för kortet, och det gjorde ju mig glad så klart.

8 kommentarer:

 1. Väldigt fint! Svårt med såna här kort tycker jag - fin vers.

  SvaraRadera
 2. Fint att ge bort ett sånt kort även om man helst vill slippa...
  Snyggt var kortet i alla fall!
  xx Lena

  SvaraRadera
 3. Kortet är jättefint, som övriga säger, är det ju inte lätt med såna kort. Och tassarna är också fina.... ;) Kram

  SvaraRadera
 4. vilken underbar kort, och så fint gjort av dig!! Hon kommer att uppskatta den i massor!

  SvaraRadera
 5. Jättefint du gjort och versen är som du säger helt underbar.
  Förstår om mottagaren blir berörd av något såååå fint.

  Bra jobbat!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh så fint av dig tjejen! Så himla gulligt!

  Kortet är supersött, dikten är rörande och söt, förstår att "R" blev glad mitt i sorgen...

  Ha d ebäst!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera
 7. TACK för att du är med och tävlar. Jag var skitnervös för att INGEN skulle vilja ha någon av dem! Nu kan jag andas ut och gå och lägga mig! Hahaha!! :-)
  Kram!!

  SvaraRadera
 8. Gud vad snyggt!!!! Jag har åxå den embossing diesen, men jag hittar inget användningsområde till den....men detta var ju en kanonide!! Guld/silver folie? Var köper du det?? Snyggt!!!!!!

  Kul att du är tillbaka, har saknat dig:)

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.