onsdag 1 juli 2009

Lite nytt, trots värmen

Jag är faktiskt så knäpp att jag mest sitter inne på dagarna i värmen och scrappar. Men det har väl mest att göra med att vi åker ner till min närmaste släkt på måndag, och då vill jag ha något handgjort med mig. Dessutom har det ju varit candy-time, och några fyller år och någon gifter sig. Mitt bloggcandy nådde förhoppningsvis sin mottagare idag, jag hade scrappat ett kort och lagt med också. Ville ha något litet, enkelt, men ändå att det skulle synas att jag jobbat med det en stund. Kortet är 10,5 x 7,5 cm. Jag har lagt mattor av matchande papper från Creative Club, som jag doodlat med svart och vit penna. Holografisk punchinella under en stor vit pappersblomma - uppbyggd med silvertrådsblomma (gjort själv), rosa blomma från en strippad ljusmanschett, och en liten vit pappersblomma. I mitten en halvpärla, och så lite glitterlim på alltsammans sen. Ett band, som jag också tror kommer från Creativ Club, har jag vikt och klistrat ihop som en rosett. Ett ganska enkelt kort, men ändå maffigt på sitt sätt. Jag hoppas att Marie-Louise tyckte om det. När vi var och handlade för ett tag sen, hittade jag gubben snurrandes runt på kontorsmaterialavdelningen, han såg lite vilsen ut... Jag frågade vad han sökte, och då svarade han att han ville ha en anteckningsbok att ha på jobbet. Den skulle ha vissa kriterier, vilka förklarade han för mig, men då föreslog jag istället att jag skulle skapa en egen åt honom, på min BIA. Det köpte han direkt, och så gick vi därifrån. För ett tag sen blev jag så klar med hans anteckningsbok, och jag passar på att njuta av den nu när han har semester, för sen får jag inte se den något mer. Han har ett jobb som han absolut inte får ta med sig hem, hemligt pga rikets säkerhet, typ. Jag får inte ens veta hur hans dag varit när han kommer hem, men det gör mig inget. Jag vet ju varför! ;-) Så när han väl börjar använda denna boken, måste den stanna på arbetsplatsen. Därför är den också väldigt enkelt och sparsmakat dekorerad. "Marcus lilla svarta..." ska antyda på den lilla svarta adressboken som vissa grabbar har i ungdomen, med alla tjejers namn och nummer i, fast ändå inte. Detta är ju hans lilla svarta, hemlig på andra grunder än för svartsjuka tjejers skull, men ändå en liten svart bok! De drar gärna, gärna låga skämt på hans jobb, då kan ju inte jag vara sämre! ;-) H:et står för att den är just hemlig! Detta, och doodlingen, är den enda dekoreringen av bokens utsida. Nu kan jag inte visa er mer för idag, men två små tjuvkikar kan ni allt få se. Den ena kan ni få se i full bild på måndag, och den andre så snart jag vet att det nått mottagaren, antagligen på tisdag kväll. Ha det så gott, och ha absolut inte dåligt samvete för att ni sitter inne och scrappar i det fina vädret!! Förr var det eftersträvansvärt med vit hud!! ;-) Snälla, lämna några ord innan du springer vidare, så att jag vet att JUST DU varit här! Kram!

3 kommentarer:

 1. Klart jag tyckte om det! Hur fint som helst! Superfina grejer fick jag också,jag äääääälskar att göra vintage och sakerna passar ju perfekt till det! Tack snälla! Stor kram!!

  SvaraRadera
 2. Du är sååå duktig! /Lena

  SvaraRadera
 3. Kortet var så sött och silvertråden i blomman gjorde det ännu maffigare. Marcus "lilla svarta" var häftig och kul
  Kram från Ingela

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.