onsdag 1 juli 2009

Skicka födelsedagskort!

Jag har ju skickat ett födelsedagskort till en av mina bloggvänner tidigare i sommar, bloggade om det här. Hur gör man då för att komma på när de fyller???? Ja, vet du bara vad de heter, och på ett ungefär var de bor, så är det inga problem!! Siten Birthday.se är suverän! Skriv in namnet på den du vill veta födelsedag, eller bara ålder på, så dyker de förhoppningsvis upp utan krångel. Barn finns inte med, och det är lite olika med ungdomarna, om de är med eller inte. Men är personen över 18, borde man ganska enkelt kunna hitta henne eller honom. Fast ibland kan det ju bli problem, om de har ett ganska vanligt namn, då kan man behöva göra en avancerad sökning. Det kan man göra, men då måste man bli medlem på siten. Men!! Det kostar inga pengar, och då har man också möjligheten att få påminnelser via mail eller mobil några dagar innan. Jag har två mailpåminnelser för varje person jag sparat. Den första påminnelsen kommer sju dagar i förväg - så jag hinner skapa ett kort. Den andra påminnelsen kommer två dagar i förväg, så att jag lagom hinner posta kortet. Detta är suveränt, spring genast över och bli medlem!! Det är helt klart räddningen för en senil scrapparhjärna!! ;-)

5 kommentarer:

 1. heeej heeej tjejjen...

  hur är det i sommarsolen!!??
  Här är det svettigt, men visst är det gött ändå... sol sol...

  har gjort lite hemmahjord glass idag, med hallon, choklad å lite vaniljsocker... muuums.

  Kraaaaaaaaaaaaam på dig...

  SvaraRadera
 2. Ha, vilken rolig sajt... Tack för tipset!Tack för kaos-awarden - jättefin =) Får vidarebefodra lite senare...!Kram, Lena

  SvaraRadera
 3. hej! i värmen ! Det finns en annan bra sida också.
  Den heter ratsit.se
  kram // mia

  SvaraRadera
 4. Vilken bra site - tack för tipset!

  SvaraRadera
 5. Din räka!!! *S* TACK för kortet!!!!!!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.