onsdag 29 juli 2009

Mitt bidrag till Countryscraps tävling

Countryscrap har en täcling som slutar den 1/8, där man ska inspireras av Heléns brevlåda. Detta var kul! Så här blev min: Jag valde att montera en bakre vägg på min brevlåda, då kan jag använda den till förvaring om jag vill. Faaast, jag vet inte just vad jag skulle ha i den i så fall.... Jag har använt mig av ljusmanschettsblommor, pappersblommor, minirosor, knapp och tryckknappar (min nya favoritdekoration: tryckknappar!!!), blad från ljusmanschetter och fjärilar punchade och embossade med cuttlebugen. (Tack A för lånet!) Fjärilarna har fått lite blingstenar på vingarna, minirosorna har några glitterstickles på sig, och några är chalkade. Nyckeln jag en gång fick från Viktväktarna har nu fått ny tjänst, för att dölja VV-märket, har jag satt på en röd blingsten. Spets döljer skarvarna på ändarna, flaggan är monterad med en skruvbrad. På flaggan sitter en liten minibus, som kommer från min vinst från Skogstokiga. Sååå söt! Skrev "Brev" på skylten, ja det är ju en brevlåda. Jag hade egentligen velat göra en lucka fram med, som var öppningsbar, men jag hade inte mer av mönsterpappret, och jag ville inte blanda, så hittar jag pappret igen kanske det blir en lucka senare. Nöjd med mitt alster, även om jag inte vet vad jag ska ställa det någonstans!:-D

10 kommentarer:

 1. Tro 17 du ska vara nöjd!!!! Den är ju tokfin!! Vilken arbete du lagt ner....sånt har jag inte tålamod till....

  Gillar även LOen här nere...snygga papper:)

  SvaraRadera
 2. Vilken söt postlåda du har gjort. Den är verkligen helt underbar.
  Den ser arbetad ut, läcker! Ha en bra dag. Kram

  SvaraRadera
 3. MYCKET snyggt Linda! Då kommentarerna kommer digitalt är det svårt att stoppa i dem, men dina KAOS kanske =)
  Du får låta gubben tillverka ett stativ till den så att den kan stå vid ditt nya pysselbord ;)
  Kram, Lena

  SvaraRadera
 4. WOW!!! Helt ljuvlig skapelse du har gjort!! Du ska ställa den på ditt bord, nånstans så du kan se den!! Kram

  SvaraRadera
 5. Urtjusig postlåda du gjort!!
  Hoppas du vinner på den. När jag läste om dina tryckknappar du använt, blev jag glad. För då kom jag på en ide om att kunna använda så´na som låsanordning. (kanske) Det får jag prova.
  kram //mia

  SvaraRadera
 6. Wow! Den är supercool!! Jättefin!
  Håller med om att den var kul å göra, men vet inte hellar var jag skall göra av min brevlåda .. **fniss**
  kram kram!

  SvaraRadera
 7. Åh, vad härlig din brevlåda blev!! Jättefint med baksidan också. Varför inte använda den som en presentkartong? Eller som en fin förvaring för de tråkiga räkningarna?

  SvaraRadera
 8. WOW, vilken snygg postlåda du gjort! Den är verkligen urläcker. Tack snälla för att du vill följa min blogg - Superglad :D
  Kram /Hanna

  SvaraRadera
 9. Ojoj vilket underbart scrap du gjort, jag är helt imponerad utav denna postlåda =)
  Kul att du gillade mina broscher =)
  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.