onsdag 29 juli 2009

Utmaning hos Eyovine

Maja har en utmaning inne hos sig, med "måste och får inte". Kul tillfälle att få fler kort scrappade! Måste ha: mönstrad bakgrund, minst 2 foton, knappar, wellpapp, sömmar (för hand eller på maskin), blommor Får inte ha: bling, rubons, brads, minirosor, pärlor (halvpärlor, pearl maker, liquid pearls) Så här blev min LO: Jag har sytt fast fotona på svart matta av cardstock på min symaskin, det ena med gul tråd, och det andra med röd tråd. De är sen monterade på wellpappen, som gömmer en journalingtag. Blommorna är pappersblommor i gröna toner, och blommor från Creative Club, med knappar i mitten. Den ena blomman har en liten trä-nyckelpiga i mitten, den är inte en brad! Så jag uppfyller båda kraven, och har lagt till lite band, i stora blommans knapp, och på tagen. Alla bilder jag lägger upp i bloggen är klickbara, och de flesta blir gaaaanska stora, så att ni kan se allt i närbild.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Härligt sommrig LO du gjort.Tolkade först texten så att den skulla handla om "måste får inte".Och det tycker jag den gör.
  Man kanske inte får cykla men måste bara försöka lite!!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Härligt! Mysiga färger - man blir glad av att titta på dem!
  ha det bra!
  xx lena

  SvaraRadera
 3. Kul att du ville vara med =)... å ett sånt härligt resultat. Gillar sömmarna på fotona och bakgrundspappret och wellpappen gav en härlig kontrast. Snyggt!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.