fredag 31 juli 2009

Nu kan jag visa smygtitten!

Nu har kortet landat hos Mia, så jag kan visa det här. Mia hade ju köpt en speciell vykortshållare nu till sommaren, och när jag hörde att hon bara fått ett enda vykort, tyckte jag att jag skulle ordna den saken!! Så kortet är ett enkelt kort, med bara en liten hälsning på baksidan. Stämplarna köpte jag på Tiimari, de som sitter längs kanterna. Det var clearstamps, med medföljande akrylblock, och jag hade det lite kämpigt med att få stämplarna att sitta kvar på blocket när jag skulle stämpla. Jag hade ju inte hela kvällen på mig heller, eftersom jag ville hinna till sista tömning. Ville inte vänta tills måndag.... :-D Nu kom jag på, att jag hade kunnat prova med mitt vanliga akrylblock, men igår var jag för inne i allt, så det tänkte jag inte på. De ska föreställa grenar med blommor på, blev inte så värst bra ser jag nu.... Men det ser bättre ut i verkligheten! Nu åter till de två utmaningar som ska vara inlämnade i kväll!!! En är klar, den andra har jag inte ens börjat montera på än! Så resultaten får ni nog inte se förrän i morgon. Planeringen var bättre från början egentligen, strax före fem stöp hela planeringen. Min syster, som bor i Göteborg, ringde och sade att de var i Norrköping, bara 20 minuter härifrån, och frågade om de fick titta förbi. Om de fick!! Jag blev superglad, hon har inte varit och hälsat på hos oss på massor, massor av år... Intensivt, men mycket, mycket trevligt, hade vi i 2,5 timme medan de var här. Tack rara A och H för att ni tittade förbi! Kram

5 kommentarer:

 1. Det är ett otroligt vackert kort. Det värmde hela mitt hjärta. Tänk, att vi som inte känner varandra mer än genom bloggen, och du göt ett så fint kort till MIG! Bara för MIG. Det är ju fantastiskt. Du har ett STORT HJÄRTA. TACK TACK :-)

  SvaraRadera
 2. Så vackert kort du gjort! Och precis som Mia skriver i sin kommentar, du har ett stort och varmt hjärta som skickar ett kort så där till en tjej som verkar behöva det!!

  Kram Kram

  SvaraRadera
 3. Ja varför har man fastnat i att göra i samma storlek alltid? Hmm!
  Gillar ditt kort - du gör alltid så fina saker.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Ännu ett vackert kort!! Jag tycker det är så fint med bibelsblads bakgrund det ger ett så läckert utseende.Kortet är hur gulligt som helst!!!!!
  Kramizar Ingela

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.