tisdag 14 juli 2009

Ny award!!

Jag har fått en ny award, tack snälla Marie-Anne!!! Sååå roligt, har försökt att ha dem i högerkolumnen tidigare, men nu gick det inte längre. Jag vill ju verkligen ha alla bilder i ordning, inte huller om buller, så nu blev det en bild för mycket. Hmmm..... har jag "växt ur" min blogg redan?? Mitt problem är ju att jag inte hanterar html-kod, i princip inte överhuvudtaget, därför kan jag inte ge mig in i den och gräva allt till rätta heller. Så ni som vill se mina awarder, får helt enkelt klicka på etiketten "award". Jag ska lämna den vidare, men ber att få återkomma om det, eftersom jag har en pysselhörna som skriker efter mig - den vill absolut komma i ordning, och det snart! Ja, jag har börjat riva, men jag behöver fortfarande förvaringstips, så snälla läs detta inlägget, och hjälp mig få supereffektiv förvaring till mitt hörn. Som för övrigt är en del av sovrummet, så det måste verkligen vara supereffektivt. Speciellt olika sorters pappersförvaring behöver jag tips om, var på Ikea idag och letade hängmappsvagn, men den hade utgått. Antagligen för länge sen, så brukar det vara... jag ser något, och när jag själv sen vill ha det, så har det försvunnit långt tidigare. Jag har sett i en del scraprum att ni har nån sorts mappar på bordet, det är jag intresserad av, men också var jag kan hitta en hängmappsvagn. Nu har jag förstås inte mycket papper än, men det ska det väl bli ändring på?! Min man säger jämt att jag har för mycket grejer när jag inte får plats i den förvaring jag har idag, men jag har ju bara för lite förvaring, eller hur tjejer??!! Ha det gott!

5 kommentarer:

 1. Har tyvärr inte hunnit fota och blogga idag, men jag kan råda dig att titta på IKEA efter en hurts som heter JONAS - i den finns hängförvaring. Jag har den och JONAS skrivbord där mycket får plats då det finns en utdragbar del.Kram, Lena

  SvaraRadera
 2. Grattis till awarden! Du är sannerligen värd den!

  Känner som du... har inte heller hunnit kommentera i bloggar och knappt hälsat på heller. Och inte har jag uppdaterat min blogg på TRE veckor! Men idag blev det av.

  Suttit här och insupit en massa inspiration hos dig. Du gör så fina grejer och boxen med alla saker i är grymt häftig!

  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Jo, det är nog tyvärr ett tag sen den där hängmappsvagnen utgick. Men du kan ju alltid lägga ut en annons på något scrapforum, kanske finns det någon som vill bli av med sin?

  SvaraRadera
 4. Det ska bli roligt att få höra hur din pysselhörna blev Linda! Jag följer med spänning fortsättningen!
  Vad mysigt med en egen pysselvrå i huset,det skulle alla mammor behöva, vad man än sysslar med...
  Har inga direkta tips till dig då jag inte håller på med detta , men små söta "kryddhyllor" som finns på de flesta loppisar som man kan måla i fina pastellfäger och ställa småburkar med småsaker i, kanske kan vara nått att sätta på väggen brevid sig.Kram från Ingela

  SvaraRadera
 5. Stort GRATTIS till awarden!!!
  Den är du verkligen värd. :o)
  Jag har ju haft turen att få ett av dina ljuvliga alster här hemma hos mig, - om möjligt ännu snyggare i verkligheten! - har ramat in det och satt som en liten tavla vid hobbybordet. ;o) Den är verkligen supervacker!
  Ja, det blir lätt rörigt i hobbyhörnan... är själv fruktansvärt dålig på förvaring, oftast ligger allting i ett enda kaos på golvet...
  Men jag kan tipsa om en förvaringsväska från Tote, den finns att köpa lite överallt, köpte min på en mässa.
  En annan förvaringsdetalj som jag själv gllar väldigt mycket i min egen hobbyhörna, är små smala hyllor att ställa monterade stämplar på - man ser dom tydligt och de behöver inte ta plats i lådor och askar. ;o)
  Ha det bra!
  Kramar från Hanna

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.