fredag 14 augusti 2009

Heeelt underbara stämplar

Hos Elisabeth Bell hittar du helt underbara stämplar, hon har också en bloggcandy just nu. Kika in och var med du med!! Tyvärr kunde jag inte låna med en bild från hennes blogg, så för att se hur underbara de är, klicka på hennes namn!

7 kommentarer:

 1. Hej och god morgon på dig Linda:) Du är jo för söt TACK SNÄLLA för dina ord på min blogg blev SUPER GLAD ska du veta:) Jag ska forsöka fota hur jag gör från början och göra en beskrivning och lägga ut på bloggen. Hoppas att kanske göra den i veckan du får hålla utkik, men jag lovar inte när den kommer! Önskar dig en toppen lördag och helg, kramis från lilla pyssel Inger:)

  SvaraRadera
 2. Håller med om att det var söta stämplar!!

  Hoppas allt är bra med dig?
  Ha de bäst tjejen!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera
 3. Hej där:) TACK SNÄLLA GULLIGA du för besöket och din kommentar du är jo så himla god:) Ha en toppen dag och sköt om dig kramis från lilla pyssel Inger:)

  SvaraRadera
 4. Underbart med dessa blog candy´s :)

  Jag tänkte fråga dig.

  Jag har ingen blogg via blogspot eller så. Men jag har testat att fixa in google friends på min sida där man kan följa varandra. jag tänkte fråga dig som har ett konto om du bara har lust att kika in på min sida och se om du kan bli en följare, om det fungerar så att säga.

  Hoppas allt är fint med dig.

  Kram Gurkiss

  SvaraRadera
 5. Hej :)

  Tusen tack för att du provade om google friends fungerade :)

  Jag måste bara få fråga dig, du kanske förstår detta lite bättre med google friends.

  Alltså vad går det egentligen ut på?
  Det står ju följ när man klickar för att bli en följare. Men alltså fungerar inte detta ungefär som bloglovin? Att man ska kunna se någonstans när den man följer uppdaterar i sin blogg?

  Sorry för alla dumma frågor men jag förstår inte riktigt detta.

  Att jag provar google friends är för att jag tänkt ha blog candy senare och vill då ha lite samma regler som många andra som har blog candy har. Men jag vill ju gärna veta hur det fungerar liksom..

  Kram Gurkiss

  SvaraRadera
 6. Ang din fråga.

  Blommorna har jag köpt på PysselPassion i Norrköping. Det var 3 olika nyanser på lila och en rosa blomma som jag sen satt ihop. Dock är dom inte glittriga då utan jag har själv sprayat på perfect perls på blommorna :)

  Ha de gott.
  kram kram

  SvaraRadera
 7. Ja jag provar lite olika lösningar eftersom jag som sagt va inte fattar google friends...

  Tack för att du skrev in dig. Kul att se att det fungerar :)

  Hoppas allt är fint med dig...

  Kram Gurkiss

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.