måndag 17 augusti 2009

Födelsedagskort

Detta kortet är till min älskade morfar, och jag kan lugnt visa det här, eftersom han absolut inte kikar in här! (De har ingen dator.) Har tänkt göra denna varianten ett tag, i julas gjorde jag liknande kort, fast med bandet runt avtagbart, och då öppnade man flikarna. På insidan var hälsningen monterade direkt i kortet, och inte på ett löst kort, som här. Vet inte om det var jag som missförstod tekniken då eller inte, tycker i alla fall att båda varianterna blev bra. Då morfar alltid gillat havet, och då förstås blått, så går kortet i blått. För att få med lite av havet på kortet, har jag hängt dit en liten fisk, som jag köpt hos Scrapbutiken. Deras blogg hittar du här. Här ser ni kortet urtaget, har skrivit med utstansade bokstäver Hippie Chick, som jag lånade tidigare av en vän. Cardstocket bakom har jag stämplat med stämpel GrungeTextur Rektangel från Tingtura Design. Så sakteliga börjar mina kort bli scrappade även på baksidan. Denna gången bara enkelt, men ser ni min nya fina stans?? Såå stolt, jag är ägare till en Nestabilities scallop cirkle!! Embossingmatta landar snart i brevlådan hoppas jag, så jag kan prova på embossingen också!! Nestabilities kan nog lätt bli ett beroende! Jag meddelade maken mycket bestämt i helgen om min nya förälskelse, jag vill ha dem allihopa!! Har jag tur kanske jag får Nestabilities labels one när jag fyller år! Tycker den är såååå läcker! Tack för titten!

7 kommentarer:

 1. Vilket fint kort du har gjort till morfar. Jag tycker också om blått och gillar ditt kort massor. Du har även fått till en fin baksida. Ha det gott. Kram Lena

  SvaraRadera
 2. underbar kort till din morfar! Härliga färegr och underbar vikning! Ha det gott! Jo, lilla fisk charmsen är så söt!

  SvaraRadera
 3. Vilket gulligt kort !!! Och du grattis till din vinst ! Jag förstår att du längtar och väntar :)
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Jättefint kort! Här är en till som är helt förälskad i nestabillities, himla coolt!

  SvaraRadera
 5. Linda, härligt kort, gillar de blåa och designen! Kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Suveränt kort att ge till någon av det manliga könet =D

  Hur gillar du dina nestabilities? Jag har själv gått ett tag och funderat på att inskaffa dem...
  Det ser ju så läckert ut när de används som lager på lager.

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.