lördag 1 augusti 2009

MiMa's korttävling

MiMa's har en korttävling som slutar i morgon, och det fans vissa krav:
 • Något återvunnet.
 • Något gult.
 • Något stansat.
 • Något i metall.
 • Något prickigt.
 • Något embossat (antingen torr- eller varmembossat)
Så här blev mitt bidrag:
 • Något återvunnet: det gamla pappret från en bibel & de små "plupparna" i rosbuketten (irisar från en ljusmanschett) & trollsländan (fd örhänge)
 • Något gult: den lilla rosen jag färgat gul med tombowpenna
 • Något stansat: swirlsen som kikar fram bakom pappret
 • Något i metall: bradsen med en trollslända hängande
 • Något prickigt: swirlsen, jag har själv suttit och prickat dem med en vit penna & bandet runt bradsen
 • Något embossat: de två små trollsländorna över flickans huvud
Stämpelmotivet har jag byggt upp i 3D-teknik, och monterat med häftkuddar. Jag valde att sätta fast trollsländan (hittade dem på Ur & Penn, tog genast bort örkrokarna när jag kom hem) i en loopbrads, för att göra det enkelt, men det blev en häftig effekt tycker jag. Knöt ett band rund loopen på bradsen sen, så att den inte skulle se så tom ut. Swirlsen har jag köpt utstansade på Tradera, sen har jag "prickat" dem med en vit penna - jag använder en penna som heter Souffle Sakura, minns inte var jag köpt den. Jag gillar den, men man måste ha tålamod när man doodlar med den, det får inte gå fort, och man måste ofta gå tillbaka och fylla i när det torkat. Men det blir snyggt i alla fall. Både de små Hängel-löven som sitter på häftkuddar längs kortets nederkant, och Hängelflickan, har jag nyss köpt från Bellamio inne på SS. Såå nöjd med dem! Sen har jag bundit ihop en rosbukett, äääälskar minirosorna!! Jag har verkligen scrapflyt just nu... Jag vet ju sen tidigare att jag scrappar bäst under tidspress, så eftersom nästa utmaning inte ska vara inlämnad förrän 7/8, kanske jag ska vänta innan jag sätter tänderna i den? Har nog andra projekt som kan få smita mellan. Tack för titten! Och tack alla ni underbara människor, som lämnar så vackra och goa ord efter er! Jag blir så glad av att läsa dem!

12 kommentarer:

 1. Kanonhärligt kort! Jag hittade också dit tack vare dig! Tack snälla för alla gulliga kommentarer du lämnar efter dig i min blogg:) Kramar!

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Gillar 3-D effekten på stämpelmotivet och jag måste säga att du är väldans fyndig som kan se scrap-möjligheter i så många olika saker. Smart med örhängena! Ha en fortsatt toppenhelg! Kram

  SvaraRadera
 3. hej hej vännen!!

  Åhh så mkt snyggt du gjort sedan senaste titten!! Har inte haft mkt tid till att bloggrunda men nu äntligen så!! :D hihi

  Läckert kort och LO:n på din familj är himla snygg!! wow...

  hahaha läste om din besvikelse över post!! haaaha jodå fast jag blir glad när det inte är en massor av räkningar oxå!! Uach så trist det är!! :P

  Kraaaaaaaaaam på dig
  å hoppas u har en toppen semester!!

  SvaraRadera
 4. Mycket trevligt kort, du är såå påhittig så det är inte klokt :-)
  Kram, Marie-Anne

  SvaraRadera
 5. Sååå fint kort!!
  Tack för dina gulliga kommentarer hos mig.

  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 6. Oj vad du har varit flitig sen jag var här sist....

  Detta kort är ju helt underbart! gillar 3D stilen...

  Och vilka bra tips jag fick nu på saker man kan använda som annars blir slängt....Tack:)

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 7. Ett underbart vackert kort med massor av söta detaljer.
  Kramizar Ingela

  SvaraRadera
 8. Supersnyggt kort! Färgläggningen av hÄngeln är underbar. Gillar också alla dekosar och olikfärgade rosor. Kanske ska kolla in Ur&Penn jag med, de rear ju ut smycken ganska ofta.

  Jag hade aldrig köpt Primaburken om jag inte fått den för halva priset, för som du säger är de ju jättedyra i vanliga fall.

  Kram /Hanna

  SvaraRadera
 9. Supersnyggt kort! Färgläggningen av hÄngeln är underbar. Gillar också alla dekosar och olikfärgade rosor. Kanske ska kolla in Ur&Penn jag med, de rear ju ut smycken ganska ofta.

  Jag hade aldrig köpt Primaburken om jag inte fått den för halva priset, för som du säger är de ju jättedyra i vanliga fall.

  Kram /Hanna

  SvaraRadera
 10. Men milde potät så underbart kort du har gjort :D så snyggt!!!!
  kram kram

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.