fredag 31 juli 2009

Månadsutmaning hos Pysseltagen

Ja, det var ju en till utmaning som slutar idag, och jag har nu slitit enormt på kvällen för att hinna. Här fanns så klart krav: Krav 1: fyra olika mönsterpapper Krav 2: öjletter Krav 3: knappar Jag har ett mönstrat bakgrundspapper (1), ett notpapper (2), en cirkel i blått möstrat papper (3) och den större cirkeln i brunt mönstrat papper (4). Biljetten "vår familj" har två öljetter, där har jag också hängt två scharms i lite pärlfloss. Knappar representeras av tryckknapp i blomman närmast "horn", och en vanlig metallknapp i blomman på fotots högra övre hörn. Sedan sitter det tryckknappsdelar framför & efter "familjen" och "horn". Blommor från ljusmanschetter, minirosor, blad, och tre små fjärilar i trä. Fjärilarna har svärmor köpt åt mig i Tyskland, på deras resa tidigare i våras. Jag fick då en liten påse med fjärilar, hästskor och svampar, alla i trä - såååå söta! Första LO:n med såna här cirklar, har velat göra en länge, och nu blev det alltså av. Jaa, jag är nöjd med dagens arbete!

7 kommentarer:

 1. Härlig layout, Linda! Fina färger och detaljer! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Helt klart ska du vara nöjd! Den belv jättebra!
  xx Lena

  SvaraRadera
 3. Jätte fint. Genomtänkt och väl arbetat. Du är super duktig.
  K:MIA

  SvaraRadera
 4. Jösses vilken underbar lo!! Den ska man ju ha på väggen hemma!! Underbart med hela familjen med! Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken fin layout i riktigt fina färger! =)
  kram kram!

  SvaraRadera
 6. Härligt med en Lo på hela familjen!! Oj, vad jag blir sugen på att ta tag i mina Lo:s som bara ligger och aldrig blir klara...
  Ha en kanon helg!
  Kramisar
  L8

  SvaraRadera
 7. Du har gjort ett jättefint jobb med ditt kort. Det kan du vara supernöjd med, hur härligt som helst.
  Kramizar Ingela

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.