fredag 28 augusti 2009

Word window punch

Jag skulle vilja beställa en word window punch, men eftersom den inte finns i Sverige, skulle jag vilja att vi var flera som gick ihop om köpet. Om jag får ihop ett gäng, så beställer jag den från USA, kikade i shoppen idag, och den ligger på $17.72 plus frakt. (Dollarn står i ca 7 kr.) Hör av er om ni vill hänga på!

4 kommentarer:

 1. Hejsan Linda!
  Är väldigt glad i den stansen, men ska höra med mamma först. ;o)

  Du har en award att hämta på min blogg.
  Ha det bra,
  kramar från Hanna

  SvaraRadera
 2. Linda - om du vill ha en bra kontaktperson så har jag en väninna Elizabeth i Chicago som är SU-demonstratris. Så ni kan beställa via henne om ni önskar. Mejla mig så skickar jag hennes kontaktuppgifter + det är säkert ngt mer som ni vill ha. Säger bara - deras DP är underbara!
  Kram - Anki
  PS. Tack för din gulliga kommentar om Isacs kort.

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag vill JÄTTEGÄRNA ha den stansen! Räkna in mig! Å tack för din gulliga kommentar i min blogg. kjam...

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag är också intresserad av stansen, men jag bor i Göteborg och det kanske blir problem. Men hör gärna av dej om det blir aktuellt så kanske vi kan kolla på det.
  Ha det så bra
  Lena

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.